Vuoden 2020 kerhotapaaminen

Kaikille Masinisteille avoin tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan viikkoa ennen Juhannusta 13.06.2020 klo 12 – 16 Mäkilän traktorimuseolla, Käriläntie 10, 31530 Pyöli (Somero). www.makilantraktorimuseo.fi

John Deere Club Finland järjestää yhdessä Mäkilän traktorimuseon kanssa kesän kerhotapahtuman. Korona- epidemia on helpottunut ensimmäisen vaiheen osalta ja 50 hengen tapaamiset ovat sallittuja. Meitähän tulee paikalle varmasti enemmän, mutta kokoontuminen tapahtuu yleensä vaiheittain. Kokoonnutaan kaikkia varotoimenpiteitä noudattaen, kuten vältellään kättelyitä, pidetään turvavälejä (myös ruokailussa/kahvittelussa), pidetään kerhon vuosikokous ulkotiloissa, jne.

Konehuolto T. Laukkanen Oy järjestää päivän tarjoilut ja tätä varten pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon Jukka Wuokolle  P. 0400 460689 tai sähköpostiin  jukka.wuokko@kolumbus.fi  7.6.2020 mennessä. 

Päivän ohjelma on vapaamuotoinen, isäntäväki on luvannut esitellä koneita, kierrellään ja katsellaan museon aarteita, nautitaan tarjoiluista ja lopuksi pidämme pikaisen JDClubin vuosikokouksen.

Tervetuloa!  Tule ja    Ol Hollil

Posted in John Deere Club Finland.