Metsaman, tubettaja

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Vastaa Viestiin
Aloittelija
Viestit: 1638
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2017 7:33 pm
Paikkakunta: Marttila
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja Aloittelija »

Oisihan se Ford tw tai vaikka tynnyrikoppi kutosjontikka ollut vähän seksikkäämpi menopeli. Suora putki ja pari risua kärryyn, ja retuuttaa sitä kärryä siloteltua ajouraa pitkin niin katsojia riittäisi. 8000 valtra kuitenkin on ihan harmaa corolla.
Sitten oikeesti voisi hakea fiatilla ne puut metsästä, sillä aikaa kun tw;n konepellin kiillotusvideo latautuu.
Ferguson fe 35 diesel 1957
Massey-Ferguson 165 MP 1971
Volvo 740 GL B230K 1988 projekti
Saab 900i 1989
Saab 9-5 2.0t 2003
Ford Transit 100 CL 1992
jiba

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja jiba »

no eihän nuo eroo sinä mitenkään kumpanenkin tekee rahasta ,tanskan ukko vaan saa vissiin isompaa pottia nykyään.
mut mitäs ihmeellistä tässä on tavan viihteen tuottamista?
tosin kyllä toi tanskan poika on käsistään oikeesti käsityöläinen . jos siellä näytteliät on noin taitavia niin mites siellä ammattilaiset sitten.
mut ei ei muuten vertailu kelposia .suomi ukko huutaa kun päätä leikatais ja tanskalainen naurussa suin nikkaroi.
mut samapa tuo ei enää nykyään paljoo kyllä mannia tuu seurattua se vähän niinkun jämähtänny niinkun se palsan keisari.
mut tanskalainen nytkin se mylly rojekti ja muut masinisti kylvökoneet + lihava hevonen.mut vieläkun hommais tiluksilleen TW 30 olis selvä voittaja,
traktori754
Viestit: 1802
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 8:26 pm
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja traktori754 »

Kurkaan silloin tällöin mettä männiä. Oli yks sunnuntai, jotain kattelin ja oli se automaati seuraava päälle. Menin keitiöön tekee aamupalaa Ja pitihän se seuravaa olla metsäman ja rupee noituu ja lapset katsoo ja samalla pelkoisen näköisinä..... Just.

Saanut hyviä vinkkejä just se häntämoton alkeelistä aloitelua, pala palta edistyy. Ostin oman hakki 400 ja pystyin skippaa aika monta vaihetta kun aloitin, kun oli oppinut kattomalla sen touhuu ja virheitä.

Onhan hän joskus enklanin teksteillä tehnyt, 15 ensimäisiä kommenteja miksi suurinpirtein tyhmänä kysyy miksi englanniksi? Kyllä sillekin kelpais just ulkomaalaiset klikkauksia? Ja just niissä hän laitta massey fergusson 398 4wd delimpring forest work jne, kylle se jollekin ulkomaiselle just noilla edllämainituilla eksyy hänen kanavaan

Sitten se traktorin koppi työskenellä taaksepäin nosturilla? En vaan tajuu, itekkin kokeillut mezzo ja megan koppia. Ehdottanut sille että nosturi ja se sykepatu fordin kuormaajaan, ketjut ja massa ois, ei sillä nyt niin vaikee mettää on ja tallatuja uria pitkin. Istuis kuin pitää istua kopissa, näkis ja se puuttuva puoli metriä sais likulla kikkailtu eikä tarvis tukijalkoja. Tyrmäs sen enemää perustelematta. Saksassa tuubissa kattonut melkoisia nostureita traktori etupäässä ja yks ainakin jd keulassa se isompi hypro nosturin kanssa. Jo ruotisn puolelle kun on myös muilla traktoreilla mennään mettään, oikein varustein, mutta koppia koskematta ja kaukoohjattu. Just sen takii että voi istua jos haluu polvileen tai vinosti kopissa ja ohjata se nosturi, tai sitten varsinkin kun purkaa, käydä ulkona ohjaamassa se.
Ford-enemmän kuin pelkkä hyvä Traktori
Ferkku
Viestit: 5102
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 9:51 pm
Paikkakunta: suupohoja
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja Ferkku »

jiba kirjoitti: La Loka 16, 2021 8:22 pm + lihava hevonen.
:lol: No tais se olla.
mauri
Viestit: 6624
Liittynyt: Pe Helmi 17, 2006 12:00 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja mauri »

Mieluummin meikäläinen katselee ja kuuntelee tanskalaisen maajussin leppoisaa rakentelua ja viljelyä kuin suomalaista kiroilua. Olen tuosta ylenmääräisestä kiroilusta jo aiemminkin mielipiteeni ilmaissut.
thames
Viestit: 1282
Liittynyt: Pe Heinä 06, 2012 11:16 pm
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja thames »

Eihän tuo traktorin osto nyt kovin kallis harrastus ole, minä laitoin polttopuun teko vehkeisiin enemmän rahaa vaikka en metsää omista vielä. Pääasia että tekee mistä tykkää.
korsteeni
Viestit: 3569
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

mauri kirjoitti: La Loka 16, 2021 10:50 pm Mieluummin meikäläinen katselee ja kuuntelee tanskalaisen maajussin leppoisaa rakentelua ja viljelyä kuin suomalaista kiroilua. Olen tuosta ylenmääräisestä kiroilusta jo aiemminkin mielipiteeni ilmaissut.
Mutta montako ottoa sen tanskalaisen puuhat vaatii todellisuudessa ja kiroilut (epäonnistumiset) siivoillaan pois televisioon, kun verrataan metsa manin ”raw” versioon, jota laittaa tubeen? :D Väitän ilman tietoa, että tanskan hepun puuhien 30min julkaisuun käytetään vähintään 2h kuvausta. Sitä kun on niin montaa tyyliä kuvata puuhia…toisilla tulee julki VAIN niitä onnistumisia.

Minä tykkään siitä aidosta tekemisestä, missä pystyy samaistua omiin touhuihin. Kyllä olisi meleko raakaa videoa jos minun puuhia kuvattasiin ja vähintään K-40 olisi videoiden ikäraja :lol: Eihän ne metsa manin puuhatkaan sen tanskan maajussin puuhia kummemmilta näyttäisi, jos vastustukset siivottaisiin pois.

Enkä kyllä osaa (tyhmyyttäni??) pahoittaa mieltäni jonkun muun ”annatuksesta”. Se kun on niin riippuvaista itse henkilöstä, eikä hetikään kaikki kirosanat ole syvimmiltään sitä kirkollisesti ajateltua pahuutta, vaan kuuluu puhekieleen ilman syvempää tarkoitusta….kuulija on se joka omilta aatteiltaan mieltää asiat nahkansa alle. Eletään kuitenkin 2020-lukua…

Tuttavapiirissä on yksi erityisen uskonnollinen, mutta ainakin hyvin näyttelee hymyilevää toisten kiroiluille. Ettei se oma vakaumus välttämättä tarkoita ettei pysty muiden tunteita kuunnella. Eikä kaikkia tarvi edes yrittää miellyttää.

Minullakin on montakin asiaa joita en jaksa/katso sekuntiakaan, vaikka miten olisi miljoonien muiden suosikki, enkä silti koe tarvetta jakaa eriävää mielipidettäni somessa.
Vm -61
Viestit: 1191
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 7:22 pm
Paikkakunta: Pirkanmaa
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja Vm -61 »

MetsaMan on aito omana itsenään, en vaadi häneltä enempää.
joskus tekis
ja toisinaan sitten taas ei
tumes
Viestit: 3105
Liittynyt: To Helmi 01, 2018 5:04 am
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja tumes »

Tanskan Jussi korjailee vanhat masiinat perinteisin menetelmin ja nämä taidot ovat säilyttämisen arvoisia, sanoisinko että masinistihenkisiä. Kiroillahan osaa kaikki.
En kuitenkaan paremmuusjärjestykseen laittaisi, toinen tykkää äidistä ja toinen isoäidistä. Sitäpaihti on tyystin jäänyt Metsamanin edesottamukset väliin joten mitenkä laittaisikaan?

Kassalinjalle viritetty kamera välittää dataa
ihmisten ostoksista tyyliin
- ananassäilykepurkki
- nippu sipulia
- jauhelihaa 400 grammaa
- sukkahousut 20 den.
- vatsaystävällinen jogurtti
- rasvaton maito 2 prk
- kevytlevite rasia
- ohuen ohut kinkku pkt
- Avotakka-lehti
- mannaryynejä 1 kg
- AllAway perätiiviste pkt
- korianteri-mauste pss
- feta-juustoa pkt
Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin sillä yllättävän paljon seuraajia löytyy tällekin somessa ajoittain pyörivälle informaatiolle. Loputon on tiedonjanomme ja loputon on somen suo kahlata, hyvin loputon. Tästäkö tiedontulvasta pitäisi kyetä selviämään omalla rajallisella keskusmuistillaan? Ehei, se juna meni jo. Tärkein tieto alkaa olla että tuleeko virtsa ja uloste normaalisti ja milloin saa seuraavan lämpimän aterian... 🤪
MITÄ PIENEMPI VIKA SITÄ SUUREMPI LEKA
⚒️
poweri
Viestit: 3110
Liittynyt: Ke Loka 30, 2013 4:10 pm
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja poweri »

Meillä katsotaan toisinaan tanskalaisen maajussin hommia ja on hän jonkintason osaaja käsitöissä pakko olla. Toki elokuvaa mutta mukava seurata ja sopii koko perheelle.
Mehtämania en ole seurannut enään vaikka rehellinen onkin ja näytetään miten kaikki oikeasti meni. Itse en usko että kannatti tubettajaksi lähteä ja töistä pois, toivon että olen väärässä ja pärjäilee koska sitten on kusessa kun kohta yksin kököttää suolisto auki keskellä korpea.
Työssä on sosiaaliset siteet, terveydenhuolto ymym tekemisen meininki jotka hinnoiteltava vaikka olisikin pieni palkka. Maksaa sekin jos kotona pata hajoo eikä tuolla skutsissa pahemmin töitä tarjolla ole. Metsätyöt harvennuspuolella tuon ikäinen äijä ilman perhettä on vain kulua.
Sitä en ole koskaan ymmärtänyt tai selvinnyt että onko tuo koskaan nähnyt naista puhumattakaan seukannut siellä kosulassa? Konemanilla on taas nainen tuvassa vaikka korvessa hänkin....
Toivon kuitenkin hyvää näille koomikoille, kielenkäyttö ja reuhtominen asioiden äärellä karkotti meikäläistä.
Avatar
ihmehitsari
Viestit: 18565
Liittynyt: Ti Joulu 26, 2006 8:56 pm
Paikkakunta: Kainuu
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja ihmehitsari »

Elämme ruhtinaallisen yltäkylläisyyden aikaa, joka mahdollistaa tubetuloillakin leivän saamisen.
Kukapa olisi 20 vuotta sitten uskonut että arkipäivän tekemisten vahtaamisella rahaa tulisi tai että ihmisiä tälläinen tekeminen, videoiden teko sekä niiden jokapäiväinen seuraaminen kiinnostaa?

Olisi siinä vanha kansa, päätalojen herkot ihmeissään, mikäli tähän aikaan tupsahtaisi.
Tokihan herkkomaisesti aatellen voisi lausua että Prkle! Siinä on eturivin tupettaja! Ei mikään höpö.
säästellen sippiin
valme655
Viestit: 222
Liittynyt: To Joulu 28, 2006 4:22 pm
Paikkakunta: Kontiolahti
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja valme655 »

traktori754 kirjoitti: La Loka 16, 2021 9:53 pm Kurkaan silloin tällöin mettä männiä. Oli yks sunnuntai, jotain kattelin ja oli se automaati seuraava päälle. Menin keitiöön tekee aamupalaa Ja pitihän se seuravaa olla metsäman ja rupee noituu ja lapset katsoo ja samalla pelkoisen näköisinä..... Just.

Saanut hyviä vinkkejä just se häntämoton alkeelistä aloitelua, pala palta edistyy. Ostin oman hakki 400 ja pystyin skippaa aika monta vaihetta kun aloitin, kun oli oppinut kattomalla sen touhuu ja virheitä.

Onhan hän joskus enklanin teksteillä tehnyt, 15 ensimäisiä kommenteja miksi suurinpirtein tyhmänä kysyy miksi englanniksi? Kyllä sillekin kelpais just ulkomaalaiset klikkauksia? Ja just niissä hän laitta massey fergusson 398 4wd delimpring forest work jne, kylle se jollekin ulkomaiselle just noilla edllämainituilla eksyy hänen kanavaan

Sitten se traktorin koppi työskenellä taaksepäin nosturilla? En vaan tajuu, itekkin kokeillut mezzo ja megan koppia. Ehdottanut sille että nosturi ja se sykepatu fordin kuormaajaan, ketjut ja massa ois, ei sillä nyt niin vaikee mettää on ja tallatuja uria pitkin. Istuis kuin pitää istua kopissa, näkis ja se puuttuva puoli metriä sais likulla kikkailtu eikä tarvis tukijalkoja. Tyrmäs sen enemää perustelematta. Saksassa tuubissa kattonut melkoisia nostureita traktori etupäässä ja yks ainakin jd keulassa se isompi hypro nosturin kanssa. Jo ruotisn puolelle kun on myös muilla traktoreilla mennään mettään, oikein varustein, mutta koppia koskematta ja kaukoohjattu. Just sen takii että voi istua jos haluu polvileen tai vinosti kopissa ja ohjata se nosturi, tai sitten varsinkin kun purkaa, käydä ulkona ohjaamassa se.

No ei vaan metsässä pääsisi mihinkään fordilla
AMP
Viestit: 109
Liittynyt: Su Huhti 15, 2018 11:06 pm
Viesti:

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja AMP »

2,5 miljoonaa tilaajaa ? https://m.youtube.com/watch?v=ISGJ8XJHWT0 tuntuu typerältä lähteä tästä enää töihin.
jiba

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja jiba »

onhan tosin muistettava tää laumasieluisuus ,vaikka korvessa yksin on valinnat oltava saman laisia kun muilla ei voi erottua.
sen takia varma valinta pirkka talous traktori valtra.
mut yks vaihtoehto ois ollu kyllä hevonen ois höpötelly sille . se olis rauhottannu vöhelöö ja terveyskin ois voinnu korjaantua.
sillä olis ajellu puut rauhassa metästä ja kuunnellu sippojen siritystä.pikku tulet ja kafveeta termarista.
mut jokainen omalla tavallaan .harvoin kyllä näkee noin ressaantunutta maalaista johtuneeko tosta näytttelytyöstä ja sen menestyksestä tommonen ressi ja ahistus ? naistahan tonne ei kanna ottaa ennenkö on ittesän saannu rauhalliseks tulis vielä lopullisen hurjapäiseks.
klm

Re: Metsaman, tubettaja

Viesti Kirjoittaja klm »

Joskus miettinyt tätä Metaman yhtälöä, vahvasti epäilen että hän videoillaan haluaa pistää täysillä :D Manin sanomana," no niihän se pittääkii". Muuten, on aika rauhallinen ja hiljainen kaveri pohjimmiltaan jopa hivenen ujo.
    Työkaveri samalta kylältä, vaan kylän toisesta laitaa. On viksu ja rauhallinen, vaan jos jokin menee pieleen saattaa äräpäätä tulla ihan tovi, :twisted: sitten naurahtaa, oli keksittävä jo uusiakin kirosanoja kun perinteiset eivät riittäneet[/li
      st]. Metsamanillakin on ilmeisesti vaikkakin normi hommista videot, ajatuksena jotakin on saatava peliin jotta myy. Viimetalvena katsoin sen "natokopin lumenpuotuksen" lopulta lipsahti katolta, lunta oli maassa liki räystästä. Sain kyllä touhusta selaisen kuvan, oli harkittu teko. Samoin yksi talvi kaatovänkärin katominen hankeen, saipahan pienen mesonnan muuten kuivahkoon videoon.
        Se on, rokkilaulajakin pistää täysillä palamaan jos mielii menestyä ja pysyä pinnalla.
        Ajomies
        Viestit: 28021
        Liittynyt: Ti Joulu 20, 2005 9:40 pm
        Paikkakunta: Äänekoski
        Viesti:

        Re: Metsaman, tubettaja

        Viesti Kirjoittaja Ajomies »

        Kyllä siinä itsekin tulee purettua kiukkua ärräpäitä päästelemällä, jos joku homma ei suju, mutta ei sitä sitten tarvitse muuten kiukutella ja kiroilla. Eikä opettajaksi kyllä minun hermoilla alettaisi, kun ei "pinna" kestää jos yksinkertainen asia pitää opettaa ja neuvoa moneen kertaan. :(
        Kaikki on turhaa jopa turha tietokin.
        Konekansa.fi
        Valmet-20
        Viestit: 2156
        Liittynyt: Ma Touko 19, 2008 1:33 pm
        Viesti:

        Re: Metsaman, tubettaja

        Viesti Kirjoittaja Valmet-20 »

        Ihmisten luonteet ja taipumukset on erilaisia. Katsotaanpa vaikka Konemania ja Metsamania. Toisella koneet, autot ja rakennukset viimeisen päälle tiptop-kunnossa ja koko ajan kunnostetaan. Toisella rakennukset rempallaan, koneet ja autot täynnä purkkavirityksiä ja kötöstyksiä. Mielestäni samalla vaivalla tekisi kunnolla, ettei tarvi heti kohta parsia uudelleen. Luulenpa tämän juontuvan jo lapsuudesta. Miten asiat on tilalla hoidettu. Joillekin kelpaa toinen ja toisille ei. Aita on eri korkeudella riippuen ihmisistä.
        jiba

        Re: Metsaman, tubettaja

        Viesti Kirjoittaja jiba »

        Valmet-20 kirjoitti: La Loka 30, 2021 8:24 am Ihmisten luonteet ja taipumukset on erilaisia. Katsotaanpa vaikka Konemania ja Metsamania. Toisella koneet, autot ja rakennukset viimeisen päälle tiptop-kunnossa ja koko ajan kunnostetaan. Toisella rakennukset rempallaan, koneet ja autot täynnä purkkavirityksiä ja kötöstyksiä. Mielestäni samalla vaivalla tekisi kunnolla, ettei tarvi heti kohta parsia uudelleen. Luulenpa tämän juontuvan jo lapsuudesta. Miten asiat on tilalla hoidettu. Joillekin kelpaa toinen ja toisille ei. Aita on eri korkeudella riippuen ihmisistä.
        vai osko ajn ja määrän kirous ,jos parin vuoden aikana hakkii useemman toisten paskoman vehkeen kyllä aika ja into hiipuu kynny toissä ja tuupettannu.
        ja manni on sen ikänen jo et pakaako noita lautahökkeleitä on enää korjata polttaa pois kun sortuvat.
        järkevintä olis ollu ostaa vaikka se puutukkurin porsas ja jättää nuo keräily sarjan kalut ostamati.
        keskittynny pariin koneeseen niinkun tuo tukkurikin.
        tosin kaikissa koneissa on remonttia toiset jättää vaan kertomatta niistä.
        thames
        Viestit: 1282
        Liittynyt: Pe Heinä 06, 2012 11:16 pm
        Viesti:

        Re: Metsaman, tubettaja

        Viesti Kirjoittaja thames »

        Valmet-20 kirjoitti: La Loka 30, 2021 8:24 am Ihmisten luonteet ja taipumukset on erilaisia. Katsotaanpa vaikka Konemania ja Metsamania. Toisella koneet, autot ja rakennukset viimeisen päälle tiptop-kunnossa ja koko ajan kunnostetaan. Toisella rakennukset rempallaan, koneet ja autot täynnä purkkavirityksiä ja kötöstyksiä. Mielestäni samalla vaivalla tekisi kunnolla, ettei tarvi heti kohta parsia uudelleen. Luulenpa tämän juontuvan jo lapsuudesta. Miten asiat on tilalla hoidettu. Joillekin kelpaa toinen ja toisille ei. Aita on eri korkeudella riippuen ihmisistä.
        Viimeisen päälle tip top kunnossa? Turkkilevyä takaluukkuun kun saa muuten antaa oven läpi käsipäivää tai pensselillä maalattuja vanhoja rotteloita? Ainakin minulla on erilainen käsitys kunnostuksen laadusta kun se on viimeisen päälle.
        Tumppi 865
        Viestit: 8135
        Liittynyt: Su Loka 30, 2011 7:09 pm
        Paikkakunta: E-karjala
        Viesti:

        Re: Metsaman, tubettaja

        Viesti Kirjoittaja Tumppi 865 »

        Juu no konemän on enemmän rakennus män, kun kone!? Koneet on tosiaan maalilla ruosteen päälle pensselöity nätiksi. :roll:
        Vastaa Viestiin

        Paikallaolijat

        Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot], Juhnu, Lurkus ja 45 vierailijaa