Puhelin talvikäyttöön

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Avatar
Aakku
Viestit: 8256
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 11:35 am
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Aakku »

rattori99 kirjoitti: La Tammi 22, 2022 9:45 pm Työkaverin Catti sammuili itsestään, vaikka akku oli täynnä, soitteli taskussa itsekseen puheluita, ja taisi akun kesto kans olla loppupeleissä aika heikko esitys.
Ajoi siitä sitten 20 tonnisella telakoneella yli kun vittuuntui tarpeeksi.... Ei vissiin takuu kyllä sitten enää korvannut 😂
No on ollut huono tuuri ja maanantai yksilö. Mulla työkaveri esitteli CAT puhelintaan pudottelemalla sitä puolentoista metrin korkeudelta kivilattialle, kun pyysin näyttää. Ei kuulemma mitään ongelmaa. Se puhelin ei ollut jäänyt telakoneen alle, mutta ralliautolla oli sen yli kyllä vahingossa ajettu.
Mahtoiko se telakone muuten olla CAT merkkinen. :)
Terapiatraktori MF-135 1972 + Ålö etukuormaaja
rattori99
Viestit: 51
Liittynyt: To Maalis 08, 2018 5:59 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja rattori99 »

Joo voi olla että oli susivalos tämä työkaverin luuri😁
Ei ollu Pillari, vaan 20t Koppelo / Nyykkärillä asfalttia vasten paalasi Catin😂
Avatar
Aakku
Viestit: 8256
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 11:35 am
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Aakku »

rattori99 kirjoitti: Su Tammi 23, 2022 9:27 am Joo voi olla että oli susivalos tämä työkaverin luuri😁
Ei ollu Pillari, vaan 20t Koppelo / Nyykkärillä asfalttia vasten paalasi Catin😂
No on siinä sitten jotain valuvikaa ollut. Eihän CAT:n pitäisi olla milläänsäkään, jos telakoneella yli ajetaan. :D
Terapiatraktori MF-135 1972 + Ålö etukuormaaja
rattori99
Viestit: 51
Liittynyt: To Maalis 08, 2018 5:59 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja rattori99 »

Kyllä siihen aika komiat "heräteraidat" tuli :mrgreen:
Magia
Viestit: 262
Liittynyt: Ma Tammi 13, 2020 6:50 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Magia »

Kuten totesin niin yli 4 vuotta käyttämäni Oukitel10000pro pelaa edelleen. En parempaa puhelinta ole koskaan omistanut vaikka on koitettu joskus maksaa jostain samsungin "laadustakin" ja muita iskunsuojattuja bulkkimerkkejä käyttää.
Avatar
Broadspeed
Viestit: 2508
Liittynyt: Ti Loka 25, 2011 7:21 am
Paikkakunta: Masku
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Broadspeed »

vaniljacreme kirjoitti: Pe Tammi 21, 2022 3:24 pm ei kauhean vakuuttavalle oukitel kuullosta.. :lol: onko sitten jotain muita vaihtoehtoja pitäisi olla vesitiivis ja iskunkestävä. toi vesitiiviys on ehdoton.
Mulla ei ole ainakaan valittamista. Tuo vuosien saatossa tuleva hitaus on ilmestynyt muihinkin merkkeihin. Pahin oli muutamat iPhonet, jotka veti täysin jumiin lopulta :mrgreen:
Fordson Power Major Manuel -59
Fordson Super Dexta -62
Fordson Super Dexta New Performance -63
Deutz Fahr DX 3.90 4wd -87
joccer

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja joccer »

Täytyy olla aika vanha iPhone silloin kysymyksessä et jumiin menee. Taisi näin käydä jollekin mallille mut ilmesesti ikää oli enemmän kun 5v. Samoin niissä taisi olla et akun kypsyessä puhelin pudotti tehoja akun keston lisäämiseksi.


Omassa sonyssa olen jo pientä hidastelua huomannut ja ikää ei ole montaa kuukautta. Heti kun tutkahomma eli mehtuu loppuu vaihtuu
iPhone käyttöön. Se ei kakistele.
avensi
Viestit: 2525
Liittynyt: Ti Joulu 27, 2011 7:21 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja avensi »

Näppäin nokia ei hidastele koskaan ja pitkä akunkesto !
Ajomies
Viestit: 28022
Liittynyt: Ti Joulu 20, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Äänekoski
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Ajomies »

Kaikki missä jotain "älylaitteita" on, on vaan jossain kohtaa bootattava, oli sitten auto, TV, puhelin tms. vehje. Jotkut vaatii sitä monta kertaa päivässä ja joillakin menee vuosikin ettei sitä tarvitse tehdä. Muistan vaan kun ensimmäisen bussit tuli näillä sähkövaihteisina, niin jos kuljettaja soitteli "pajalle" mitä nyt tehdään. Ota virrat pois ja odottele hetki. Siitä sitten tuli lentävä lause jokaiseen vikaan, rengasrikoista moottorin särkymisiin. :)
Kaikki on turhaa jopa turha tietokin.
Konekansa.fi
joccer

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja joccer »

avensi kirjoitti: Ma Tammi 24, 2022 1:34 pm Näppäin nokia ei hidastele koskaan ja pitkä akunkesto !

Itse asiassa nämä uusimmat nokian merkillä tehtävät näppäinpuhelimet ovat aika heikkoja akun kestoltaan jos puhuu
päivässä muutaman tunnin. Ja todella tönkkö käyttis.
jiipee
Viestit: 10655
Liittynyt: Su Tammi 01, 2006 5:01 pm
Paikkakunta: Kanta-Häme
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja jiipee »

Ajomies kirjoitti: Ma Tammi 24, 2022 6:29 pm Kaikki missä jotain "älylaitteita" on, on vaan jossain kohtaa bootattava, oli sitten auto, TV, puhelin tms. vehje.
Juttelin aika kauan sitten nokiainsinöörin kanssa (oikea sellainen näppäin-Nokia ajan inssi) käytöstä poistetun nokialaisen puhelimen laittamisesta valvontalaitteeksi. Ajatus oli yksinkertaisimmillaan se, että pidetään luuri virtaa johdolla syöttäen päällä, jolloin siihen soittamalla selviää, onko se päällä vai ei. Kun poikkeava tilanne tapahtuu, niin puhelin menee virrattomaksi, jolloin se ei ole verkossa, mikä taas selviää soittamalla siihen numeroon. Tämä riittäisi tiedoksi moneen ajoittain tarkistettavaan juttuun.

Hienompi systeemi olisi, kun näppäimistöön juottaisi vihreän luurin rinnalle johtimet, joita yhdistetään valvontareleellä. Puhelin määritellään soittamaan tiettyyn numeroon kun vihreää luuria painetaan, eli rele yhdistää. Siitä saisi aktiivihälytyksen annettuun numeroon. Tähän aikaan ei ollut edullisia GSM-modeemeja, kuten nyt.

Ongelma näppäin-Nokian kohdalla oli kuitenkin käyttöjärjestelmän (Symbian?) vakaus, eli se ei pysyisi riittävän kauan pystyssä ilman uudelleenkäynnistystä. Tyypillinen ensioire restartin tarpeesta oli ainakin omissa eri ikäisissä nokialaisissa se, että soittoääni vaihtui yllättäen toiseksi; yleensä ääneksi tuli yllättäen vakio "Nokia tune".
Valtra-Valmet-Massey-Ferguson-Mercedes-Benz
jiipee
Viestit: 10655
Liittynyt: Su Tammi 01, 2006 5:01 pm
Paikkakunta: Kanta-Häme
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja jiipee »

Magia kirjoitti: Su Tammi 23, 2022 9:50 am Kuten totesin niin yli 4 vuotta käyttämäni Oukitel10000pro pelaa edelleen. En parempaa puhelinta ole koskaan omistanut vaikka on koitettu joskus maksaa jostain samsungin "laadustakin" ja muita iskunsuojattuja bulkkimerkkejä käyttää.
x2

Ns. Duudson-Samsung happani jotenkin niin, ettei GPS tahtonut toimia metsässä enää mitenkään, ja sitten se alkoi myös sotkea kameran tallennustilana olevan mustikortin tiedostojärjestelmää turhan usein. Muistikortin vaihtaminen ei auttanut - ei jatkoon.

Olin ostanut jo Oukitel 10000:n, joka on edelleen työpuhelimena. Siinä ei ole ollut mitään ongelmaa koko aikana muuten, mutta se ei ole roiskevesitiivis, eli sitä en uskaltanut ottaa mukaan märkiin olosuhteisiin. Kun Dudeson-samppa meni kiertoon, ostin sen tilalle Oukitel 10000 Pro:n, joka on sittemmin ollut jahtipuhelimena, eli hyvinkin kovissa olosuhteissa koeteltu. Jahtipuhelin on päivän ajan housujen reisitaskussa, jossa on lämpöeriste vain jalkaa kohti, eli tasku on ulospäin käytännössä vailla lämpöeristettä. Kylmä ei ole ollut koskaan mikään ongelma Oukitelille, eikä Pro-versiolle myöskään sade tai märkään lumisohjoon putoaminen.
Valtra-Valmet-Massey-Ferguson-Mercedes-Benz
vaniljacreme
Viestit: 4712
Liittynyt: Ti Loka 04, 2011 1:40 pm
Paikkakunta: orimattila
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja vaniljacreme »

näiden xcovereiden vika on ainakin kolmosversioon saakka ollut olematon tallennustila, lopulta käyttöjärjestelmän päivitykset vie kaiken tilan muuta ei mahdu. tehdasasetuksilla saat tilan takaisin mutta mikään ei pelaa kun valittaa että pitää päivittää se ja se. akunkesto on kerta kerralta heikentynyt, ykkösessä ja kakkosessa latauspisteen kumitulppa jossain vaiheessa repeää irti, kolmannessa versiossa meni vettä latauspistokkeeseen kun siinä on avoin se. jotain tapahtui ja takuuhuollossa merkintä kastunut piirilevy tms, mitä ihmettä sehän on vedenpitävä puhelin pitäisi kestää upotuksen jopa veteen.. :lol: nelosessa ratkeilee tuo muovikuori ja akunkesto todella olematon. antennikin on heikompi tehoinen.muutoin samsungin käyttöjärjestelmä pelaa ilman temppuiluja siitä plussaa. toki välillä uudelleen käynnistys tekee ihmeitä.
Tuusari
Viestit: 955
Liittynyt: Pe Huhti 17, 2015 7:19 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Tuusari »

joccer kirjoitti: Ma Tammi 24, 2022 12:53 pm Täytyy olla aika vanha iPhone silloin kysymyksessä
No vielä tää ihan soiva peli on -15 asteeseen asti, mut yritin videokuvata sporttikellolta suoritusta vaelluksella niin ei siitä tullu yhtään mitään. Piti ottaa kaverin taskulämmin Xiaomi ja se pätki vaan puolet siitä. Eikä pakkastakaan ollu ku muutaman asteen yli 20.

Sen jälkeen sai kuvattua pari vartin videota mut lataamatta jäivät.
joccer

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja joccer »

Mulla sammui koiraa tutkatessa se viimeinen oukitel -15 asteen pakkasella rusakkojahdissa. Akkua oli jotain 50-60% kun puhelin yhtäkkiä sammui. Povariin noin 10 minuutiksi niin sai virtoihin mut ilmoitti akkua olevan noin 10%. Sitten autoon jossa lataaminen onnistui vasta sitten kun lämmitti puhelinta lisää kojelaudalla lämppärin päällä. Pidin puhelinta vielä seuraavaan syksyyn mutta hermot meni pätkivien puheluiden ja muiden temppuilujen kanssa. Tutkakäytössä ärsytti kun itekseen heitti puhelimen asetukset tilaan, tämä tapahtui vaikkei koskenutkaan näyttöön. Ja vika toistui vähän päästä. Takuuta kyselin niin ensin olisi itse pitänyt tehdä resetoinnit ja kaikkien ohjelmien uudelleen asetukset ym.. Sen jälkeen olisi voinut lähettää maahantuojalle jos olisi vielä temppuillut.
Sirkkeli ja 8 sormea
Viestit: 7724
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 7:49 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Sirkkeli ja 8 sormea »

https://www.verkkokauppa.com/fi/product ... 4-Gt-musta

Mikä se tämä on?

Toisaalta muuten,tällä hetkellä täällä,olis tarve puhelinpuhelin puhelimelle,siis sellaiselle,millä voi,soittaa ja vastaan ottaa puheluita,löytyykö sellaisia nykyään,tarvittais sellaista vanhemmalle miehelle.
Niin ja toinen asia,miten noista ilmoituksista,saa selkoa että minkä kokoinen SIM-kortti laitteeseen menee,perhana pari kertaa,jo käynyt niin että,tullut ostettua terävänä puhelin ja sitä käyttöön ottaessa ei sitten vanha SIM-kortti sovikaan,joka aiheutta uuden asiointi reissun,ikään kuin,ei niitä hankaluuksia olis muuten tarpeeksi.
EKo
Viestit: 4499
Liittynyt: La Syys 05, 2015 2:26 pm
Paikkakunta: Tyrwää city
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja EKo »

Sirkkeli ja 8 sormea kirjoitti: Ke Tammi 26, 2022 3:11 pm https://www.verkkokauppa.com/fi/product ... 4-Gt-musta

Mikä se tämä on?

Toisaalta muuten,tällä hetkellä täällä,olis tarve puhelinpuhelin puhelimelle,siis sellaiselle,millä voi,soittaa ja vastaan ottaa puheluita,löytyykö sellaisia nykyään,tarvittais sellaista vanhemmalle miehelle.
Niin ja toinen asia,miten noista ilmoituksista,saa selkoa että minkä kokoinen SIM-kortti laitteeseen menee,perhana pari kertaa,jo käynyt niin että,tullut ostettua terävänä puhelin ja sitä käyttöön ottaessa ei sitten vanha SIM-kortti sovikaan,joka aiheutta uuden asiointi reissun,ikään kuin,ei niitä hankaluuksia olis muuten tarpeeksi.
'. . . käyttää nanoSIM-kortteja '
Porakorven Akseli se pornokuvan näytti siinä oli hämähäkki väärin päin.
Samperi kun marraskuukin meni risaseksi, Tupakkia poltettiin ja kiroiltiin . . .
Sirkkeli ja 8 sormea
Viestit: 7724
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 7:49 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja Sirkkeli ja 8 sormea »

EKo kirjoitti: Ke Tammi 26, 2022 3:25 pm
Sirkkeli ja 8 sormea kirjoitti: Ke Tammi 26, 2022 3:11 pm https://www.verkkokauppa.com/fi/product ... 4-Gt-musta

Mikä se tämä on?

Toisaalta muuten,tällä hetkellä täällä,olis tarve puhelinpuhelin puhelimelle,siis sellaiselle,millä voi,soittaa ja vastaan ottaa puheluita,löytyykö sellaisia nykyään,tarvittais sellaista vanhemmalle miehelle.
Niin ja toinen asia,miten noista ilmoituksista,saa selkoa että minkä kokoinen SIM-kortti laitteeseen menee,perhana pari kertaa,jo käynyt niin että,tullut ostettua terävänä puhelin ja sitä käyttöön ottaessa ei sitten vanha SIM-kortti sovikaan,joka aiheutta uuden asiointi reissun,ikään kuin,ei niitä hankaluuksia olis muuten tarpeeksi.
'. . . käyttää nanoSIM-kortteja '
Vai niin,ja mitä ne sitten on....?
EKo
Viestit: 4499
Liittynyt: La Syys 05, 2015 2:26 pm
Paikkakunta: Tyrwää city
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja EKo »

Porakorven Akseli se pornokuvan näytti siinä oli hämähäkki väärin päin.
Samperi kun marraskuukin meni risaseksi, Tupakkia poltettiin ja kiroiltiin . . .
rattori99
Viestit: 51
Liittynyt: To Maalis 08, 2018 5:59 pm
Viesti:

Re: Puhelin talvikäyttöön

Viesti Kirjoittaja rattori99 »

Nyt on sitten ollut oukitelin wp16 viikon käytössä.
Ei nyt vielä liikaa parane kiitellä, mutta ihan ok laitteelta vaikuttaa. Käteen sopivamman tuntuinen kuin vanha
Wp2. Akku kestää pirun hyvin, eikä tunnu kylmästäkään hyytyvän.
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Arpe, Bing [Bot], Paalari, skuikka ja 46 vierailijaa