Fiatagri 70-90 nostolaitteen nostokorkeus

Tänne kaikki aiheeseen liittyvät keskustelut ja kysymykset

Valvojat: Jammu, sohvi

rieska
Viestit: 1
Liittynyt: Su Huhti 22, 2018 11:25 pm
Viesti:

Fiatagri 70-90 nostolaitteen nostokorkeus

Viesti Kirjoittaja rieska » To Heinä 02, 2020 5:41 pm

Terve,
Lueskelin Fiatin nostolaiteongelmista, mutta en löytänyt vastaavaa ongelmaa. Jos asiaa on ratkottu jo jossain keskustelussa, niin laittakaa linkkiä tähän.

Kyseessä Fiatagri 70-90 vm. 1987. Ongelmana on, että nostolaitteen nostokorkeuden säätövivusta (uloin vipu) nostolaite ei nouse ylös asti. Jos painaa Klik-klakkia, niin nostokorkeus OK. Samoin nostokorkeus on ok, jos käyttää vetovastuksen säätövipua.

Sen verran taustaa/selvitystä, että klik-klak nappia ei ole käytetty juuri ollenkaan ja kun aloin tutkimaan nostolaite ongelmaa, niin huomasin ko. napin olevan jumissa. Luulin, että napin vaijeri on ruostunut, mutta selvisikin, että klik-klak vaijerin säätö oli vain liian tiukalla. Löysäsin vaijeria ja klik-klak alkoi toimimaan OK. Kokeilin säätää vaijeria, mutta en huomannut, että sillä olisi ollut vaikutusta nostokorkeuteen. Öljyn määrä tarkistettu. Olen myös tarkistanut/säätänyt nostolaitteen asentovivun säätötangon ja se on mielestäni kunnossa. Vivun liikerata ei siis rajoita nostolaitteen toimintaa.

Vinkeistä kiitollinen!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: jarska ja 67 vierailijaa