Hakki 2600A

Tänne kaikki aiheeseen liittyvät keskustelut ja kysymykset

Valvojat: Jammu, sohvi

jsalminen
Viestit: 37
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 7:34 pm
Viesti:

Hakki 2600A

Viesti Kirjoittaja jsalminen »

Hakki 2600A mallin kuormaajasta vuotaa vähän öljyä venttiilistön suojakupin pohjassa olevasta pienestä reijästä. Muissakin kupeissa on vastaavanlaiset reijät mutta niistä ei vuoda öljyä. Onko siellä sisällä esim. jokin o-rengas tai vastaava joka vuotaa vai mistä lie kysymys?. Voiko kupin ottaa auki, ilman että saan aikaiseksi "korjamatonta tuhoa".
MF
lukke
Viestit: 2408
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2005 7:57 am
Viesti:

oo rekaat

Viesti Kirjoittaja lukke »

Ota vaan kuppi irti ,töynnä kara pöydä läpi.on muutaman sentin remontti kun et mene ostamaan alkuperäisiä. löytyy lähimmästa letku liikkestä!
Leyland 262 mies
Viestit: 4704
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 4:28 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Leyland 262 mies »

Vilkaiseppa tätä linkkiä ja kerro mikä venttilistö sinun Hakki 2600 A kuormaajassa on. Luulisi siinnä vettiilipöydässä olevan joku nimi. Kyselen kun sinulla tuntuu tämä venttiilistö asia olevan esillä. Hakki 2600 A on ainakin suunnilleen samaa vuosimallia kuin tuo minun venttilistöni jonka nimeä olen yrittänyt saada selville.

http://masinistit.com/viewtopic.php?t=4 ... 8dc12c943e
jsalminen
Viestit: 37
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 7:34 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jsalminen »

Kerrotko vielä miten se "karan työntäminen pöydän läpi" käytännössä tehdään. Avasin kupin pohjasta, ja se o-rengas on ilmeisesti lohkon rungon puolella urassaan. Luulen nähneeni sen kun käsikahvasta käänsin karaa alaspäin kupin ollessa pois. Pitäisi vissiin saada kara kokonaan pois lohkosta vai kuinka, aiankaan näin ei siihen mielestäni päässyt käsiksi. Otetaanko kara ylä- vai alakautta pois ja tuleeko ihan vetämällä? Onko siellä muita o-renkaita, jotka kannattaa samalla vaihtaa? Neuvokaas vielä.
MF
lukke
Viestit: 2408
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2005 7:57 am
Viesti:

Viesti Kirjoittaja lukke »

Jos pöytäsi on merkkiä kontakt, otat kupin irti alapuolelta sitten irroitatyläpäästä hallinta vivun ja ehken sen laipan, kara lähtee työntämällä alaspain siinä on kaksi oo rengasta mittoja en tähänhetkeen muista noita renkaita kyllä ajelehtaa joka hyllyn nurkassa,remontissa menee pariminuttia!
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 57 vierailijaa