Digiboxi Humax 9200t

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

tunturi61
Viestit: 18
Liittynyt: To Loka 12, 2023 3:08 pm
Viesti:

Digiboxi Humax 9200t

Viesti Kirjoittaja tunturi61 »

Humaxin tallennus rupesi takkuamaan,tuli teksti kiintolevyvirhe,tehtiin alustukset palautettiin tehdasasetukset ei auttanut. Vaihdettiin kiintolevy ,edelleen takkuaa.Valikkoon tulee tallennus,silloin hyvin pelaa, sitten digiboxin sammuttaa ,sammuu hyvin.Sitten laittaa digiboxin päälle,sitten kun laittaa uudelleen päälle ,tallennusta ei tule ollenkaan,tulee päällimmäiseksi järjestelmän asetukset eikä saa tehtyä tallennuksia.Kun digiboxin sammuttaa se ei sammu kokonaan vaan jää hyrisemään.Kun laittaa uudeleen digiboxin päälle sitten taas pelaa normaalisti.Elikkä joka toinen kerta pelaa kun käynnistää.Mutta tuo hurina kummastuttaa ,ettei tahdo uskaltaa jättää sitä hurisemaan.On aika erikoinen vika.Onko kellään tullut tälläistä vikaa vastaan. Digiboxia käytetty vähän sen takia kun on saanut kelattua mainokset ohi.Digiboxin aika on kyllä pian ohi,kun siirrytään teräpiirtolähetyksiin
m_kane
Viestit: 3583
Liittynyt: Ti Syys 27, 2011 3:43 pm
Paikkakunta: Jovensuu
Viesti:

Re: Digiboxi Humax 9200t

Viesti Kirjoittaja m_kane »

Virtalähdevikojahan noissa on merkistä riippumatta paljon, eli yleensä suotoelkot kuivuu ja jännitteet alkaa heittelehtimään josta seuraa vaikka mitä jänniä vikoja.

Itse tehden voi kannattaa korjata, muutoin ostaa käytetyn toimivan tilalle muutamalla kympillä.
Belarus 825 turbo shitbox
vehkis
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Kesä 07, 2021 5:48 pm
Viesti:

Re: Digiboxi Humax 9200t

Viesti Kirjoittaja vehkis »

Mulla on muistaakseni ainakin pari tällaista 9200t boksia jossain, voin lähettää postikuluja vastaan jos löydän ja jos on tarvetta. Saattaa kyllä olla että ovat serrissä jo. Ite ottaisin tämän merkkinä korkeuksista ja vaihtaisin uudempaan tekniikkaan.
esukki
Viestit: 21
Liittynyt: La Huhti 17, 2010 6:04 pm
Viesti:

Re: Digiboxi Humax 9200t

Viesti Kirjoittaja esukki »

Sama juttu: Humax kiintolevy hajosi, laitoin tilalle vanhasta PC:stä jääneen PATA -levyn. Toimi OK kunhan ei sammuta kaukosäätimestä, sen jälkeen ei löydy kovalevyä. Toimii taas kun sammuttaa takapuolen virtakatkaisimesta ja laittaa taas päälle. Annan olla koko ajan päällä niin voi käyttää ilman ongelmia. Voisi kokeilla laittaa SATA/PATA adapterin ja SATA- levyn jos jaksaa.
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 310B, aarne, advance, Bing [Bot], Ilmiö, Sederi ja 61 vierailijaa