Se on siinä!

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Vastaa Viestiin
Minski
Viestit: 59
Liittynyt: Pe Joulu 30, 2005 6:55 am
Paikkakunta: Lapinjärvi
Viesti:

Se on siinä!

Viesti Kirjoittaja Minski »

Tuohon ne sitten loppu. Olumppialaiset. Ei tullu Suomelle kultaa, mutta muita jalometalleita nyt kuitenkin aivan kohtalaisesti. Muksut katteli telkkarista ennen lätkää pulkkailua, nyt mennään vetämään luistovoiteita stiigan jalaksiin. Tunnelman vuoks vois vetää emon haalarit päälle niin sais vielä tuon pulkkailufiiliksen. Täytys kysyy emäntää tohon paripulkkailuun. :wink:
Eläkeläismetsuri
Viestit: 3691
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 7:34 am
Paikkakunta: pohjois-suomi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Eläkeläismetsuri »

Vähän liian monta voittoa alla ei hyvä. Se tuo äkkikuti puri taas. Ilmeisesti suunniteltu kuin se viime sekunnin maali joa meinadi nytkin onnistua. Pää/päät ei kestänyt enää ,liian monta voittoa.
Velman
Viestit: 5151
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 9:46 pm
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Velman »

Voi vit.. vit.. vitt. Pikkasen olis pitäny olla hurrien tuuria mukana ni olis tasotus tullu (kiekko menny yli patjan)
Täytyy vielä lisätä että Leijonat teki siltikin kiekkohistoriaa, mahtavaa työtä pikkuselta Suomelta. Kulta meni väärään osotteeseen, Suomi olis sen ansainnu, mutta ei voi mitään kun pelisysteemi on perseestä ja maalit ratkaisee.
Eläkeläismetsuri
Viestit: 3691
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 7:34 am
Paikkakunta: pohjois-suomi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Eläkeläismetsuri »

Ostin iltalehden. Siinä löydettiin 2 syytä häviöön. Valmentaja nukuksissa olsi kuulemma pitänyt Sakun kenttä laittaa ruotsin 2 kenttää vastaan ja saada siinä ratkaisu. Toinnen oli se Sakun mailan katkeaminen. Minusta pelit on pelattu ja pulinat pois sanoi aikoinaan Virolainen tosin toisessa yhteydessä.
Jonsson
Viestit: 302
Liittynyt: La Helmi 04, 2006 6:18 pm
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jonsson »

eikös nyt ole uutisissa ollu että voi (ruotsin)pahimassa tapauksessa tulla kulta suomeen? kun ei mitali juhlissa ollu sponsorit esillä... :wink:
Kuukuna

Peruutuspaikka

Viesti Kirjoittaja Kuukuna »

En kyl hualeis mittään käytettyy kultamedalli itelleni, vaik tyrkytettäiski. Mialuummin kunniakkaaste ansaittu tappiohopia, kon meriapelil ja riiran takia saatu armokulta.
force posterior
Viestit: 264
Liittynyt: Su Tammi 29, 2006 10:11 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja force posterior »

Jonsson kirjoitti:eikös nyt ole uutisissa ollu että voi (ruotsin)pahimassa tapauksessa tulla kulta suomeen? kun ei mitali juhlissa ollu sponsorit esillä... :wink:
Ihan sama se sille mitalille on, kuka sitä tuolla tavalla kaipaa jos peli kerran on hävitty..
Jonsson
Viestit: 302
Liittynyt: La Helmi 04, 2006 6:18 pm
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jonsson »

siitähän se riemu just repeis kun uutisissa lukis: Kultamitali Suomeen! ruotsi hopealle...mutta paskan lotinat ei enään mitään tee,hävitty mikä hävitty
Tujakka
Viestit: 364
Liittynyt: Su Tammi 08, 2006 10:24 pm
Paikkakunta: Elimäki
Viesti:

Jep jep

Viesti Kirjoittaja Tujakka »

Pelit on pelattu ja jos Ruotsi mitallinsa menettää, niin ei niitä ainakaan tänne pidä ottaa vaikka tarjottais. Sulattamoon vaan tai huutokaupatkoon keräilijöille.

Totuus on se että Ruotsin pelaajat pelas paremmin ja ovat mitallinsa ansainneet. Eikä se ole pelaajien vika jos rahanahneet promoottorit ryssii mitallijuhlat.
hoss
Viestit: 500
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 11:17 pm
Paikkakunta: Pirkanmaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hoss »

Aika epäurheilijamaista musta ois vaatia niitä kultamitaleita Suomelle tollasen bisnesrikkeen takia, mutta ilman muuta pitää tehdä kaikki temput, että hurrit niistä juotuu luopuun. Eihän olympialaisissa missään nimessä saa voitto olla pääasia, vaan rakkaan napurimaan täydellinen häpäiseminen. Näinhän se on aina ollut, ja siinä kyllä Suomi on Ruotsille tappiolla paljon enemmän kuin lätkätuloksissa.

Muistellaan vaan kuinka hurrit julisti Nurmen ammattilaiseks ja yritti samaa Virenille Montrealissa paljain jaloin (piikkarit käsissä) juostun kunniakierroksen jälkeen. Ja Lahden kisojen jälkeen oli ruotsalaiset ministereitä myöten vaatimassa linnatuomioita kaikille suomalaisille laturetkeläisille.

Varmaan rakkaat ruotsalaiset tässäkin lopulta kaikkia tyydyttävän neuvotteluratkaisun löytää. Nyt jo Ruotsin sosiaali- ja tervysministeriötä kuulemma enemmän huolestuttaa Forsbergin lintukodon lapsille antama väärä esimerkki, kun esiintyi kultajuhlissa puolen metrin korokkeella ilman turvakypärää.
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot], Google [Bot] ja 33 vierailijaa