V/M: Teräsrae puhaltamo/puhallusta (Vuokrattu)

Tänne kaikki osto- ja myynti-ilmoitukset. Vain yksityishenkilöiden ilmoitukset sallittuja! Ilmoituksien asiaton kommentointi saattaa johtaa tunnusten sulkemiseen.
Arvosta kanssamasinistin ilmoittelua!

Valvojat: Jammu, sohvi

Trage
Viestit: 4
Liittynyt: Su Syys 27, 2020 9:00 pm
Viesti:

V/M: Teräsrae puhaltamo/puhallusta (Vuokrattu)

Viesti Kirjoittaja Trage »

Terve

Nyt olisi arvon ruosteen ystäville helpotusta loputtomaan irvistelyyn ja rapsutteluun ruosteen kanssa! ja lähtee myös kaikki muukin mikä tuottaa tuskaa poistaa.

Vierumäellä(19110) omat harrastelut loppuneet tai työt vie niistä sen kuuluisan jäljelle jäävän ajan tai ainakin jotain sinne päin.
Elikkäs oikea puhalluskaappi 4.5m x 8m ja korkeutta 3.5m puhallettavan materiaalin kierrätys järjestelmällä (siis sellaisella oikealla ,ei lavoja vasten pressu ja lapiota vaan imurit,suodattimet, pelit ja pensselit! prkl!)
Tällä hetkellä teräsrae puhallus materiaalina.
Kompleksista uupuu vain kompura ja puhallusmaski .Kompurana toiminut erittäin hyvin peräkärryssä vedettävä ruuvikompura.
Tästä nyt uusi ura puhaltajana tai sitten jos omia aarteita enemmän niin paikka touhuta.

Korvaus voidaan sopia sopivan ajan mukaan ,mutta ensi sijaisesti vakkari kaveri hakusessa toimimaan tiloissa.
Tiloissa on myös maalaamo/työskentely tila 200m2 jos haluaa jotain muutakin harrastella tai löytyy myös pienempiä säilytys/toimitiloja.
plus hallissa 3.2 tonnin silta nosturi ja puhaltomossa kiskot ja vaunu niin saa raskaampaakin ovista sisään.

Ja nyt joku miettii ,että mistä saa puhallus materiaalit niin viereisessä hallissa toimii erittäin edullisesti (jos osaa sopia myyjän kanssa) puhallusaineita myyvä yritys joka toimittanut puhallettavan materiaalin suoraan puhalluskaapin eteen ilman veloitusta.

Siitä ihmettelemään ja supattelemaan ja kyllä tiedän ,että suomi on pullollaan nyt kyselijöitä puhallanko minä niin en nyt vain yksi selitteisesti kerkiä ,mutta jos jonoksi alkaa kertymään niin otan tälle aikaa ja puhallan mielelläni myös itse näillä laitteilla.

Vuokrattu.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa