Kesän 2019 kerhotapaaminen!

Kesän kerhotapaaminen pidettiin perinteiseen tapaan viikkoa ennen juhannusta, 15.6.2019. Tällä kertaa kokoonnuimme Jokelan Kotiseutumuseolla Ruotsinkylässä.   www.jokelanmuseo.info

Joukkomme oli tällä kertaa vaatimattoman kokoinen, noin 30 henkeä, ehkä uimarannat verotti määräämme. Jokelan perhe toivotti kuitenkin iloisen porukkamme lämpimästi tervetulleeksi. 

Tilaisuuden alkuun nautimme Hankkijan Kouvolan Konekeskuksen tarjoamat lohisopat ja kahvittelun lomassa alkoi juttu luistaa joka pöydässä. Tulimmehan tapaamaan myös vanhoja tuttuja. 

Lyhyiden alkuseremonioiden jälkeen päästiin itse asiaan. Porukka jaettiin pienempiin ryhmiin ja oppaat pääsivät ääneen. Tuulikki Jokela vei naisväen tutustumaan aluksi kotiseutumuseon aarteita, joita on kerätty/kerääntynyt mukavasti, ja Tuulikin tarinat avasi oudoimpien esineiden olemuksen. Toki naiset pääsivät myös koneiden pariin. Erkki ja Jani vetivät omat ryhmänsä maa- ja metsätalouskoneiden halleihin. Monet koneet ovat tosi harvinaisia Suomessa, peräti ainutlaatuisia. Oppaiden tarinat joka koneen kohdalla avaa kuulijan korvat ja silmät. Kiitos Oppaille! Opaskierroksen lopuksi meille pidettiin leikkimielinen tietokilpailu, jonka voitti Hannu Dahl – onnea.

Jokelan Kotiseutumuseolla on upeat nettisivut, varsinkin kuvat ovat ammattilaista tasoa (vertaa vaikka alla oleviin kuviin). 

Tilaisuuden lopuksi pidettiin lyhyen kaavan mukaan John Deere Club Finland’in vuosikokous. Esityslistalla ei ollut mitään mullistavaa ja kerhon hallitus saa jatkaa taas vuoden eteenpäin. 

Vielä suur’kiitos Jokelan herrasväelle!

Posted in John Deere Club Finland.