John Deere Club Finland

John Deere -Club Finland on John Deere ja Lanz harrastajille suunnattu
merkkikerho, jonka perustamiskokous pidettiin Sirpistä Puimuriin tapahtuman yhteydessä, heinäkuussa 2011, paikkana Isokyrö.

Kerho toimii Masinistit ry:n alajaostona, eli on osa Masinistit ry:tä.

Kerhon tavoitteena on vaalia vanhaa konehistoriaa, erityisesti em. merkkeihin liittyen, mutta Masinisti -hengen mukaisesti, ei liian tiukkapipoisesti.
Kerhon jäseneksi päästäkseen ei tarvitse omistaa yhtään John Deere tai Lanz merkkistä konetta, riittää että omaa kiinnostusta kyseisten merkkien tuotteista ja kaikesta niihin liittyvästä. Kerhon kautta jäsenellä on mahdollisuus hyödyntää kerhon osaamista ja kontakteja omiin projekteihinsa liittyen. 

Onpa John Deere club Finlandin jäsenistölle neuvoteltu mm. parempi ostoehto museoikäisten John Deere koneiden varaosille.
John Deere club Finland ei ole pelkästään museoikäisten koneiden kerho, vaan sinne ovat tervetulleita myös uudempien koneiden fanittajat.

Hyödyllisiä linkkejä JD harrastajalle:
Tractordata.com sivustolta löydät tietoa vanhoista malleista, sekä esimerkiksi valmistusvuoden sarjanumeron perusteella!
Detwiler Tractor Parts on vanhojen JD varaosien myyjä Wisconsinissä Yhdysvalloissa.
Konehuolto T Laukkasen valikoimista löytyy kattavasti vanhan John Deere kaluston varosaa.


Tapahtumat

  • Vuoden 2020 kerhotapaaminen
    Kaikille Masinisteille avoin tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan viikkoa ennen Juhannusta 13.06.2020 klo 12 – 16 Mäkilän traktorimuseolla, Käriläntie 10, 31530 […]
  • Rauta&Petrooli 2019
    Massikat olivat tämän vuoden konemerkkinä R&P:ssä. Tunnettu merkki Suomessa, runsas vanhojen koneiden määrä, mutta ei toimivaa merkkikerhoa?? John Deere Clubi […]
  • John Deere Club Finland Okra-näyttelyn perinnepihalla
    Kerhomme oli neljännen kerran mukana Oripään Okra-maatalousnäyttelyssä. Olimme perinnepihan näyttelyosaston ainut merkkikerho, kuten ennenkin.  Meillä oli mukana kolme Ameriiikan Jonnikkaa […]


Ota yhteyttä

Osoite: Kotkantie 10,   04320 Tuusula
Numero:+358400460689
Jukka Wuokko jdclub@masinistit.com