vitsin tynkää...

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Vastaa Viestiin
juha
Viestit: 7603
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 12:37 pm
Paikkakunta: Pöytyä
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja juha »

Tänään kuultua:
Lampaalla on hyvää aikaa olla hevosen kanssa päivisin.
ylioyja
Viestit: 7641
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja ylioyja »

Korvaako työtapaturmavakuutus hoitokulut jos kaatuu polkupyörällä?
Kyllä, jos on tienaamassa.
Punaparta
Viestit: 3674
Liittynyt: Pe Tammi 29, 2010 8:10 am
Paikkakunta: Nousiainen
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja Punaparta »

ylioyja kirjoitti:Korvaako työtapaturmavakuutus hoitokulut jos kaatuu polkupyörällä?
Kyllä, jos on tienaamassa.
Näillä tiedoin äkkijarrutus korvattais mut keulimista ei niinkään suosittais. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa kun on pianaikaa persetiessä.
Ko tyhjäst alotta, ja pysy omillas, ni ei tul kukkan persuksil potkima...
Avatar
ks1030
Viestit: 1726
Liittynyt: Ma Marras 29, 2010 5:06 pm
Paikkakunta: VAASA
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja ks1030 »

multa löyty ennen vitsejä joka lähtöön... mutta nykyän ei tuu oikein mitään mieleen. liekö sitten tämä taantuma vaikuttanut että on vitsit vähissä.. :roll:
ruttu
Viestit: 1557
Liittynyt: Pe Maalis 01, 2013 11:08 am
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja ruttu »

Isä seisoi pienen poikansa kanssa kassajonossa. Heidän edessään odotti vuoroaan ihan valtavan lihava nainen.

Pikkupoika osoitti tuhtia tätiä sormellaan ja henkäisi: "Kato isi, tankki!"
"No mutta, mitä sinä nyt, ei niin saa sanoa..", torui isä poikaansa nolona.

Samassa naiselle tuli tekstiviesti, PIIP PIIP, jolloin poika rinkaisi:

"Varo isi, nyt se peruuttaa!"
mrjb425
Viestit: 2031
Liittynyt: Pe Maalis 06, 2009 4:29 pm
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja mrjb425 »

Pikkupoika kaupan kassajonossa osoitti sormellaan maahanmuuttanutta ja isoon ääneen äidilleen sanoi: katso äiti, pimeä setä!
olliki
Viestit: 9524
Liittynyt: To Marras 08, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Ruovesi
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja olliki »

Koulussa opettaja hermostui hälinään tunnilla ja komensi ankaraan sävyyn. "Nyt sitten jokainen on niin hiljaa, että kuulee kun nuppineula putoaa" Minuutin hiljaisuuden jälkeen takaa kuuluu; "No pudota jo se neula!"
Ford 6610, -82
Ford 6640, -96
JiiHoo
Viestit: 3349
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 11:45 pm
Paikkakunta: Kokkola/Alahärmä
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja JiiHoo »

Hivenen karkeakielinen kertomus, mutta laitetaan kumminkin, olkoot esimerkkinä että "ei näin"

Mitens teidän kesälomat? Tässä yksi esimerkki jonkun muun lomasta.

Jormanaisen perhe asuu Etelä-Pohjanmaalla, Lapualla, josta matkaan lähdettiin perjantai-aamuna kello 09.00.

Perjantaina ajetaan sivuille vilkuilematta nilkka suorana suoraan Lappeenrantaan. Lasten takia on pakko pitää muutama kusitauko. Isä Jormalaista harmittaa kaikki ylimääräiset pysähdykset ja koukkaukset. Palokan ABC:lla pidetään pakollinen ruokatauko. Niin nopeasti sitten kun mahdollista. Nyt ollaan lomalla eikä missään huoltoasemilla notkumassa. Isä syö ylikypsää possua 11,95 euroa ja lapset Apsi Apinan hodarit 4,95 euroa / kpl. Perheen äiti ei syö huoltoasemalla mitään. Sappikivet. Eväsbanaani ja lasi vettä saa nyt riittää. Matka jatkuu. Kuuma on. Auton kojelaudassa oleva No Smoking-tarra sulaa irti heti Jyväskylän jälkeen. Miten noita lapsia voi kusettaa jatkuvasti. vihtahousu pillimehut! Kuuden tunnin tavoiteajasta jäädään huomattavasti. Isää harmittaa jo huolella. ABC:n ylikypsä possu kiertää kummasti vatsassa. Pakko käydä metsässä kyykkypaskalla samalla kun vaimo kusettaa pillimehuhumalaiset raivoavat kakarat.

Mikkeli-infokyltin takana metsässä isä tyhjenee kyykkyasennossa molemmista päistä. Prismasta ostettu kolmen euron ruutuaiheinen kauluspaita on oksennuksessa edestä ja ruikussa takaa. vihtahousu! Eikä tullut edes paperia mukaan. Pakko huutaa vaimo apuun. Vaimoa ei naurata. ”Mitä sä ny aikuinen mies täällä pelleilet, aina saa hävetä. Pyyhi siihen paitaas, kauhea pellekampe muutenkin.”

Lappeenrannassa ollaan alkuillasta kuuden maissa. Keskuspuistossa käydään hätäisesti ottamassa pakolliset turistivalokuvat professori Emil Filénin Kurjet-veistoksen edessä. Se nyt ei lapsia kiinnosta vähääkään. Eikä aikuisia. Sitten pikaisesti pari maitoa kaupasta ja nilkka suorana Huhtiniemi Campingiin. Sieltä järjestyy ikkunaton mökki neljälle hengelle hintaan 50 euroa / yö. Ahdasta on ja kuumaa, mutta sopii budjettiin. Lapsien kanssa väkinäistä tikanheittoa huoltorakennuksen seinässä olevaan tauluun. Uimaankin meinataan, mutta levä-kyltti rannalla estää sen. Nyt alkaa olla suht kireä tunnelma. Äidin tuskailu sappivaivojen kanssa harmittaa jo valmiiksi hermona olevaa isää. Onneksi Nissanin hanskalokerossa on Leijona-pullo. Äidin ilme kertoo paljon kun hän tajuaa isän jatkuvat autolla käynnit. Puoli kolmelta yöllä leirintäalueen vartija puuttuu autossa istuvan isän touhuun. Meiju Suvaksen Pure mua-kasetti otetaan pois soittimesta ja isää kehotetaan menemään nukkumaan. Kaikki heräävät isän rymistellessä sisään ja etsiessään jääkaapista lisää juotavaa. Lihapullat pyörivät pitkin lattiaa ja lasinen sillipurkki räjähtää lattiaan osuessaan palasiksi. Vaimon korvaan sössötetty: ”anna pillua!” on viimeinen asia mikä mökissä ensimmäisen lomareissupäivän yönä sanotaan. Sitten tulee uni.

Kello soi aamulla seitsemältä. Tunnelma on tuskaisen kuuma, väsynyt ja kireä. Huoltorakennukseen aamutoimille. Lasten pestessä hampaita isä tyhjenee wc-kopissa molemmista päistä. Pääkipu on kauhea. Vaimo ei ole sanonut sanaakaan. Kahvien jälkeen on lähdettävä liikkeelle jos meinataan ehtiä Iisalmeen ihmisten ajoissa.
Kamat ja perhe autoon. Virta-avainta kääntäessä kuuluu naks. Seuraavilla kerroilla ei sitäkään. Lapset aloittavat kuumassa autossa välittömästi mikseimennäjomikseimennäjo-hokemisen. Äiti mulkaisee isää ja sanoo: ”Isi kuunteli eilen vähän musiikkia ja nyt on varmaan akku tyhjä.” Leirintä-alueen huoltomies tulee kuin tilauksesta ja apuvirtaa järjestyy. Matka alkaa. Mikkeli, Juva, Kuopio, Siilinjärvi ja lopulta Iisalmi. 352 kilometriä ja yksi pysähdys. Juvan Nesteellä lapsille hampurilaisateriat. Äiti syö banaanin ja isä juo puolen litran Vichyn.

Iisalmessa käynti Juhani Ahon museossa ja sitten lasten liikennepuistoon. Kiinni. Miten se vihtahousu nyt jo kiinni on?! Kiinni on ja pysyy. Lapset itkee, äiti katsoo auton ikkunasta edelleen puhumattomana. Hienoa on niinku Hiroshimassa.
No ei auta. Auton nokka kohti Koljonvirta Campingia. Sieltä järjestyy ikkunaton mökki neljälle hengelle hintaan 60 euroa / yö. Ahdasta on ja kuumaa, mutta sopii budjettiin. Uimassa käydään porukalla ja on ihan mukavaa. Perheen äitikin vähän leppyy ja hänen kasvoillaan käy hymyntapainenkin. Grillauspaikalla paistetaan makkarat ja mennään mökille ottamaan pienet päiväunet. Ne keskeytyvät yhden lapsista huutoon: ”Äiti Miskan pyllyssä on matoja!” Mitä piirakkaa katteleeko ne nyt toistensa persereikiä siellä?! No kattelee tai ei, mutta Miskan pyllyssä on pieniä valkoisia matoja. Kihomatoja! Voi morjens eikö mikään riitä tässä maailmassa?! Nyt jo kutiaa kaikkien perseet. Voi sitä itkua ja pyllyjen hankausta. Nyt alkaa isällä olla hermo siinä mallissa että äiti ottaa ohjat käsiinsä ja lähdetään paikalliseen apteekkiin. Luojan kiitos kihomatoja hoidetaan reseptivapaalla lääkkeellä ja peräaukon huolellisella pesulla. Asianmukainen hoito aloitetaan ja petivaatteet työnnetään aamulla huoltorakennuksessa olevaa roskikseen.

Kotimatka aloitetaan. 274 kilometriä. 274 vihtahousun tuskaista, kuumaa ja kutiavaa kilometriä. Näin paljon ei ole yhdessäkään maailman Nissan Sunnyssä kaivettu pyllyä koskaan. Se on fakta. Viitasaaren ABC:n seinässä oleva mittari näyttää +32. Nyt ei pysähdellä muuta kuin kuselle. Syödään sitten kotona. Lapset ovat vauhkona, äiti syö sanattomana banaania ja isä ajaa. Ja kyllä hän ajaakin. 148 kilometriä tunnissa näyttää poliisin tutka 80 km/h rajoitusalueella. Siihen jää ajokortti. Äiti rattiin ja matka jatkuu kotiin.
Kopioitu kaverin seinältä!
Viimeksi muokannut JiiHoo, Ti Loka 25, 2016 1:24 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Mitä nuorena oppii, sitä vanhana kaipaa.
Kiitollisuus tuo onnellisuutta.
Osmo_
Viestit: 8606
Liittynyt: La Tammi 26, 2013 4:10 pm
Paikkakunta: Huittinen
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja Osmo_ »

^Ei jumalauta. Hiton kamala naurukohtaus :mrgreen: Ei saa itteensä kokoon :D

Eniveis. Maailman paras juttu Sliippareilta
Minkä takia Suomalaisella naisella on vaan yks oikea rinta
.
.
.
No siks ku toinen on vasen. Ehe ehe ehe.
-Ozmo da Discovibrator-

Jos käy niin että tänään kuolen
Esi-isien luo ajan tuolle puolen
Edessäin seisovat Valhallan portit
Kädessäin hyvin pelatut elämän kortit
savinen
Viestit: 1595
Liittynyt: To Tammi 10, 2008 5:20 pm
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja savinen »

hieno tarina. onko oikea ei voi tietää. mutta tämmöstähän se usein pienipalkkalaisen lapsiperheen kanssa on. ei ole asuntoautoa tai varaa vuokrata sitä tonnin autoa. kuitenkin jotain tahdotaan lapsille tarjota, se on sitten sillä ilmastoimattomalla vanhalla ropposella reissu jonnekkin huvipuistoon tai eläintarhaan. nykyään ei vaan riitä se että voi kertoa kaverille että oltiin kalastamassa ja yötä teltassa iskän tai äidin kanssa vaikka elämykset eivät noissa useinkaan jää mitenkään noiden maksullisten varjoon. mutta elämme rahan ihannointi aikaa. sillä on paras loma joka eniten pystyy rahaa käytämään, vaikka ne sitten pesässä polttaisi.
Mahdolliset kirjoitusvirheet johtuvat alkoholista.
ylioyja
Viestit: 7641
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja ylioyja »

Semperit. Renkas joka kestää isältä pojalle.
JiiHoo
Viestit: 3349
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 11:45 pm
Paikkakunta: Kokkola/Alahärmä
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja JiiHoo »

Jaan tänne tämän tekstin. Kieliasu ja kirjoitustyyli kuulunee asiaan...

Grillausohjeet kevyesti suomenruotsalaisittain;
Pårkkanat-resept.Mine kåitta ajatelle påsitiivines puåli teste laiduntakuuri ja käytte luåvuus. Tesse teille kesen kuuma grill vinkki! Laita grilll tulessa. Åta 16kg neme satans pårkkana. Åta ryypy kåskenkårva åta tåinenkin. Jås granne on näkösel huuta:TEELE SITE VASIN GRILLATA! Åta ryypy. Heite ne pårkkana grillens ritile kaata vehen marinad peelle.... Avaa tåinen kåssu. Keennä niite helvetens pårkkanåit ettei ne pala. Heite såålaa ja peppar peele. Drik lite ålut ja kåssu ryypy pereen kyytipåikana. Åta gsmtelefon ja såita sukulainen jås ne grilla makkara lehtipihvi, låhkoperoo ni hauku ne pysty. Åta ryypy åta tåinen juå låput pulåst påtkase ne satans pårkkana upp och ner hit osh dit. Åta ja heite grill grannes tåntti. Tilaa pizza. Åta ålut.
Mitä nuorena oppii, sitä vanhana kaipaa.
Kiitollisuus tuo onnellisuutta.
Sirkkeli ja 8 sormea
Viestit: 7721
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 7:49 pm
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja Sirkkeli ja 8 sormea »

Sitä on nyt sitten,jotain oskarin palkintoja jaettu,siksi nyt mieleeni pulpahti tällainen juttu.

Elokuva tuottaja keskusteli,nuoren näyttelijättären alun kanssa:
"Saamme varmasti oskarin"
Johonka nuori näyttelijätär vastasi että:
"Niin mutta,mitä jos tuleekin tyttö.........
heijo
Viestit: 2703
Liittynyt: Ma Loka 02, 2006 12:11 pm
Paikkakunta: Kajaani
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja heijo »

... no sehän on Venla
Minkä huollamme sen korjaamme.
ylioyja
Viestit: 7641
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re:

Viesti Kirjoittaja ylioyja »

ylioyja kirjoitti:Iltasatuarvoitus:

Ralf, soittaja, on meiltä ja
Antoniokin, urheilupomo, on siltä karjatilalta.

Sitte miätitte joutessanne, keitä ovat Ralf ja Antonio?

Ja pilkunviilaajat olkoot valittamatta.
Olikoos mulla tää selittämättä?
opastaja.
Viestit: 4021
Liittynyt: Ma Maalis 03, 2014 4:31 pm
Viesti:

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja opastaja. »

ylioyja kirjoitti:
ylioyja kirjoitti:Iltasatuarvoitus:

Ralf, soittaja, on meiltä ja
Antoniokin, urheilupomo, on siltä karjatilalta.

Sitte miätitte joutessanne, keitä ovat Ralf ja Antonio?

Ja pilkunviilaajat olkoot valittamatta.
Olikoos mulla tää selittämättä?

ei tullu muita mieleen ku tän tasavallan seuraava vihree presitentti pari
no tämä on nyt tätä tämmöstä aikaa
ylioyja
Viestit: 7641
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja ylioyja »

opastaja. kirjoitti:
ylioyja kirjoitti:
ylioyja kirjoitti:Iltasatuarvoitus:

Ralf, soittaja, on meiltä ja
Antoniokin, urheilupomo, on siltä karjatilalta.
Sitte miätitte joutessanne, keitä ovat Ralf ja Antonio?
Ja pilkunviilaajat olkoot valittamatta.
Olikoos mulla tää selittämättä?
ei tullu muita mieleen ku tän tasavallan seuraava vihree presitentti pari
Tää oli taas sarjassamme älyvapaat, nääs
Ralf on pianisti Kotooni (Gothóni) ja Antonio on joku olympiakomitean entinen, SamaRanch, ranch luulin olevan karjatila, mutta nettisanakirjan mukaan se on maatila.
EKo
Viestit: 4493
Liittynyt: La Syys 05, 2015 2:26 pm
Paikkakunta: Tyrwää city
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja EKo »

No niin . . .

Mitä yhteistä on varmuuskumilla ja Bemarilla?







Molemmissa on mulkku sisällä :P
Porakorven Akseli se pornokuvan näytti siinä oli hämähäkki väärin päin.
Samperi kun marraskuukin meni risaseksi, Tupakkia poltettiin ja kiroiltiin . . .
Ford 4000
Viestit: 1062
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 6:41 pm
Paikkakunta: Pohj.Pohjanmaa
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja Ford 4000 »

EKo kirjoitti:No niin . . .

Mitä yhteistä on varmuuskumilla ja Bemarilla?







Molemmissa on mulkku sisällä :P
Väärin, molemmissa on nahkasisusta :lol:
Sirkkeli ja 8 sormea
Viestit: 7721
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 7:49 pm
Viesti:

Re: vitsin tynkää...

Viesti Kirjoittaja Sirkkeli ja 8 sormea »

Sitä oli Laihialla ruvettu rakentamaan uimahallia,meinasivat vähän että,talkoilla ja lahjoituksilla sellainen saadaan aikaiseksi.
Joo,sitten sitä tulikin yksi äveriäs isäntä,melkein täyden (ei kai sitä ihan täyttä nyt sentään) vesi ämpärin kanssa,ylpeänä selittäen että:
"Ei sitä noin hyvään tarkoitukseen ihan vähää kehtaa antaakaan......

Niin,tässä olis muuten jollain,ideaa että,mitä sitä illalla tekis,menee laihialle johonkin paikalliseen kertomaan laihialais vitsejä ja kokeilee kuinka käy......
Meinaan jos,ei kertakaikkiaan mitään muuta keksi ja mieli on avoin uusille seikkailuille.......
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot], ihmehitsari, Sumi ja 43 vierailijaa