romunkerääjä??

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Avatar
rattori
Viestit: 11134
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 12:11 pm
Paikkakunta: Ylä-Savo
Viesti:

romunkerääjä??

Viesti Kirjoittaja rattori »

Lehdessä oli kerran juttua vanhojen autojen kerääjästä jossain kainuussa.Kaveri oli keränny pihansa täyteen autoja(vieri vieressä) ja vissiin naapurit nosti mökän....taisivat käskeä uhkasakon kera tyhjentämään pihansa???
Tietääkö kukaan mitään??Onko asia edistynyt??
Jotenkin jäi kuva kun kaveri sanoi et ajamalla ne on tulleet ja ajamalla lähtevät,että ei ne kyllä liikahda kuin nosturilla..?!
------------
tractors
lukke
Viestit: 2408
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2005 7:57 am
Viesti:

Viesti Kirjoittaja lukke »

Kyllä luulen et roina lähtee ei ukko jaksa maksaa sakkoja vaikka rahamies onkin josskin tulee raja,ukko köysiin ja paalari töihin näin on tehty ennenkin,esimerkki on tiedossa, aatelkaapa minkä koron olisi tuo pö saanut jos oisi älynnyt myydä viimme kesänä sulattoon romppeensa katellut vaa kuvista olipa hyvä sijoitus.Kehasen itseäni möin kaikki rojut parhailla rostereilla oli tuotto 600-700% eli ei raudassa raha hukkaan kun ei liika rakastu siihen.
jylhä
Viestit: 2907
Liittynyt: Su Kesä 04, 2006 11:21 pm
Paikkakunta: sadonmaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jylhä »

Tuossa muutaman kymmenen kilometrin päässä on kansssa kerääntyneenä joku 700-800autoa. Kaupunki on niitä yrittäny häätää jo ainakin 5vuotta, mutta eipä ole onnistunu. :?
Alkoholi ei ratkaise ongelmia, mutta eipä kyllä maitokaan.
Jakkuja
Viestit: 779
Liittynyt: Pe Huhti 13, 2007 10:09 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jakkuja »

jylhä kirjoitti:Tuossa muutaman kymmenen kilometrin päässä on kansssa kerääntyneenä joku 700-800autoa. Kaupunki on niitä yrittäny häätää jo ainakin 5vuotta, mutta eipä ole onnistunu. :?
En ole kuullutkaan että autoja voi omistaa vain tiettyyn määrään asti. Mihin lakiin semmoinen ajatus perustuu? Koskeeko sama autoliikkeitä?
UniversalDM4
Viestit: 1534
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 5:45 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja UniversalDM4 »

Tässä aika lähellä juuri kunnan toimesta ajettiin 170 autoa (myös työkoneita ja traktoreita joukossa) romukauppaan. "Plaani" sijaitsi kantatien vieressä, ja ohikulkijaa oli harmittanut kokoelma. Neljää enempää ei kait saa pihalla kilvettömiä autoja olla yhdellä henkilöllä. Ympäristöseikkoihin vedoten koko alue tyhjennettiin ja ajoneuvot romutettiin ikään ja kuntoon katsomatta. Joukossa oli useita 200o-luvunkin autoja, jotka oli kolariautoista korjattuja, mutta rekisteröimättömiä toistaiseksi, osa myös myytyjä, mm.useita kymmeniä avolava-autoja afrikan vientiin. Oli aika outoa katsoa, kun esimerkiksi ihan virheetön GMC avolava 90-luvun lopulta, runnottiin kaivureilla pieniksi palasiksi. Herää vaan kysymys, että koska ympäristöaktivistit tulevat tekemään tarkistuksia myös sisätiloihin, varmaa on, että sekin päivä vielä koittaa :evil:
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: jarikos, Markanseppä, MasaP ja 39 vierailijaa