Havaintoja nyky liikenteestä

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta järjen käyttäminen on sallittua! Asiattomat viestit poistetaan kyselemättä.
Uskonnoista, etnisistä kysymyksistä, petoeläinkysymyksistä ja politiikasta keskusteleminen jätetään muille foorumeille.

Valvojat: Jammu, sohvi

Vastaa Viestiin
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

EKo kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 11:34 am
korsteeni kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 10:40 am Niin minä en vain vieläkään, puolusteluista huolimatta älyä miksi joku ajokuntoinen ajaa täydellisessä kesäpäivässä, uudenkarhealla autolla täällä pohojammaan aukeilla lakeuksilla kymmenien kilometrien näkyvyydellä 100km/h alueella 70km/h useita kymmeniä kilometrejä takanaan 30 auton jonot
Ajat ilmeisesti eri teitä kuin minä. En muista koskaan törmänneeni tuollaiseen esimerkkiin.
80-90 km/h ajajia silloin tällöin tietysti löytyy.
Kuinka paljon alle nopeusrajoituksen mielestäsi saa ajaa? Eläkeläisten ja juuri kortin saaneiden ajamiseen totuttelevien pitäisi paahtaa sitä reilua satasta? Niinkö?
Vanha viisaus pätee tähänkin asiaan. Jonon tekee se toinen auto - ei ensimmäinen.
Ei ei ei...ei lähdetä taas hakemaan sieltä niitä ääriesimerkkejä. Minähän juuri tuolla yllä kerroin, että käsitän kaikki muut muuttujat jotka voivat vaikeuttaa nopeuden ylläpitoa, eikä minulla ole niitä vastaan mitään...ohitan kyllä ja reippaasti jos mahdollista ja turvallista, mutta kerro sinä mikä muu kuin vittumainen itsekkyys saa terveeksi tiedetyn keski-ikäisen MIEHEN ajamaan uudella (kunnossa olevalla) henkilöautolla kymmeniä kilometrejä valtavat jonot perässään?

Ja kyllä. Ajetaan täysin eri teitä...tämä esimerkkini oli VT19 välillä Ylihärmä-Seinäjoki
Viimeksi muokannut korsteeni, Ke Kesä 19, 2019 11:45 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Aakku
Viestit: 8296
Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 11:35 am
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja Aakku »

korsteeni kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 10:40 am Niin minä en vain vieläkään, puolusteluista huolimatta älyä miksi joku ajokuntoinen ajaa täydellisessä kesäpäivässä, uudenkarhealla autolla täällä pohojammaan aukeilla lakeuksilla kymmenien kilometrien näkyvyydellä 100km/h alueella 70km/h useita kymmeniä kilometrejä takanaan 30 auton jonot (kun hänen takana täysperä joka ei todellakaan pääse kuormapäällä tuollaisen auton ohi) muuta kuin vittuilumielessä, tai sitten hänellä on kuitenkin joku ongelma eikä osaa ajatella kuin itsensä ja oman tekemisensä tälle maapallolle :evil: Tällaisen vetämässä jonossa ajoin eilen 40km matkan ja loppupäässä kaupunkiin saavuttaessa ja jonon hajautuessa tosiaan pääsin näkemään tämän "vetomiehen" ja ihan uusi auto ja ah, niin seesteinen ilme kasvoillaan ajoi auringon laskuun....tuskin edes näki yhdestäkään peilistä taakseen.

Sehän on siis täydellistä piittaamattomuutta muita tienkäyttäjiä kohtaan ja eikös se ole rangaistavaa?
Ei todellakaan ole rangaistavaa. Kaikenlaisia kansanpoliiseja on liikenteessä niska punaisena.
Ensinnäkin sen jonon aiheuttaa yleensä se toinen kuski jonossa. Mikäli se oli tämä rekkakuski, joka ei halunnut jostakin syystä ohittaa, niin hän todennäköisesti ajoi liian pienellä turvavälillä ensimmäisen auton takana. Sillä konstilla saa hyvin torpattua muidenkin ohitukset, vaikka näkyvyyttäkin olisi kohtuullisesti.
Saattoi myös olla niin, että kaikki muut jonossa nautiskelivat rauhallisesta ajosta, paitsi yksi sressaantunut.
Terapiatraktori MF-135 1972 + Ålö etukuormaaja
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

Just :lol: Ootta te mestareita, mutta silti kun omalle kohdalle sattuu, niin jo vain kiristää sielläkin...mutta sitä ei täällä tunnusteta :twisted:

Enkä varsinaisesti ärsyyntynyt minäkään, koska totesin vastaantulevan liikenteen huomioon ottaen tilanteen toivottomaksi ohituksen kannalta (muutaman kuumakalle siellä kyllä poukkoili, ja minutkin ohitettiin muutaman kerran) ...ihmettelen vaan, kun itsellä ei kantti kestäisi vetää tuollaisia jonoja perässäni ja puikkaan kyllä aika äkkiä levikille jos tällaista pääsee muodostumaan.

Rekkakuskin ja sen perässä seuraavina ajaneiden toimiin ja turvaväleihin en tietenkään voi ottaa kantaa, koska näin ne vasta sitten kun saavuttiin seinäjoelle ja jonot alkoi hajaantua...
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

Ja selvennetään nyt vielä sitäkin, kun joku näköjään haluaa väkisin ottaa tuon tiistaisen kokemukseni niin, että se olisi jatkuva tilanne ja aina päällä....EI. Todella poikkeuksellinen tilanne, vaikkakin tuo power park vetääkin näin kesä aamupäivisin valtavia massoja etelästä tänne pohjoista kohti ja minä olin siis menossa tätä massaa vastaan etelää kohti "meidän" jonossa

Edellisen kerran vastaava tapahtui toissa keväänä, kun joku isäntä veti keskitiellä John Deerellä 60km/h samanlaista jonoa perässään ja silloinkin oli muistaakseni pari rekkaan kärkkymässä sen perässä (kirjoitin siitäkin tänne, jos joku haluaa kaivamalla kaivaa :wink: )
Metsämies
Viestit: 189
Liittynyt: To Tammi 24, 2019 8:33 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja Metsämies »

Se on tämä äärimmilleen kiristetty elämä, kiire on ja aina vain kiireempi että heikommat saa vaikka potkia sivuun pois haittaamasta kun suoritetaan.

Jospa se seittemääkymppiä ajelija vain nauttii tekemästään, se kait on kiellettyä kun kaikkia pitää vain vi*uttaa kaikenaikaa ?
Nyt puhutaan suoraan, kestääkö kyökkipiian hermot ?
Metsämies
Viestit: 189
Liittynyt: To Tammi 24, 2019 8:33 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja Metsämies »

Tämä yhteiskunta on totaalisen sairas.
Nyt puhutaan suoraan, kestääkö kyökkipiian hermot ?
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

Ja hullummaksi kokoajan menee....vaatimukset vain lisääntyy ja yksilöiltä vaaditaan jatkuvasti enemmän ja uskomattomimpia suorituksia, jos ei pysty vielä aloittaa downshiftaamista.

Ja monelle vain se elanto tulle olemalla mahdollisimman paljon perillä, eikä fiilistelemällä kokopäivää tienpäällä
mattiolavi
Viestit: 301
Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 6:12 pm
Paikkakunta: Jyväskylä Mlk.
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja mattiolavi »

Tuotiin Kalkusta uralia jkl,ään olikohan 2001 kaveri R.H. ajeli edellä sillä noin 60-75kmh ja pysäkeillä päästi jonot ohitte.Jämsän jälkeen pyyhkäs mp poliisi ohi ja pysäytti meidät keskelle tietä,alko raivoon et kortti helvettiin kun tollasella ajetaan ja vedetään jonoa,meinas lyödä taskulampulla ja heitti kypäräsänkin asfalttiin oli paha paikka mutta sit tuli 2-poliisia mondeolla ja rauhotti tilanteen ja päästiin jatkaan,mutta se pyörä tyyppi kyttäili muurameen asti ennen ku häipy.
SepeSusi
Viestit: 1251
Liittynyt: To Tammi 25, 2007 7:12 pm
Paikkakunta: Länsisuomi
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja SepeSusi »

Mustaa vanaa on kohta taas enemmän kuin patinoitunutta asfalttia. Kesä on tullut ja uusilla isänmaan toivoilla on kulkupelit. Kotikylälle vuokrattiin kevättalvella vartin välein paikat kiertävä vartioliikkeen partio. Se lopetti kylällä riehumisen. Tekee sen minkä poliisit ennen. Nyt voi nukkuakin ikkuna auki ensi kertaa yli 10v. Ennen piti olla kakofonian vuoksi klasit kiinni ja soitin päällä. Tähän voisi tottua. Koko ajan pelkää, että se alkaa taas. Kunta maksaa vartioinnin.
skuikka
Viestit: 1697
Liittynyt: To Kesä 03, 2010 9:29 pm
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja skuikka »

korsteeni kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 11:50 am Just :lol: Ootta te mestareita, mutta silti kun omalle kohdalle sattuu, niin jo vain kiristää sielläkin...mutta sitä ei täällä tunnusteta :twisted:
Eiköhän ne sooloilijat kaikilla kiristä välillä. Sekä nopeammat että hitaammat.
Tämä on vaan aihe jos pääsee pienellä panoksella olemaan oikeassa.
"Alinopeutta ei ole laissa", "toinen tekee jonon", "aina voi lähteä aiemmin", "nopeuden lisääminen ei lyhennä matka-aikaa", ynnä muita hokemia.
SepeSusi
Viestit: 1251
Liittynyt: To Tammi 25, 2007 7:12 pm
Paikkakunta: Länsisuomi
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja SepeSusi »

Noista nopeuksista sen verran, että alle suurinta sallittua ajavilla on tyypillisesti syy nopeuteensa. Ja heillä on oikeus siihen. Ongelma ei ole "tulpalla" vaan ongelma on sillä, joka siitä ongelman itselleen tekee. Kun on tarpeeksi kokemusta erilaisilla kulkimilla kertynyt, alkaa ymmärtää liikennettä kokonaisuutena. Jotkut helposti, jotkut ei ehkä kokaan, mutta suurin osa jollain tasolla.

Tieverkko on tehty kaikille ajoneuvotyypeille, kaikenlaisille kuljettajille, tasa-arvoisesti. Yhdelläkään jolla ei ole hälytysjoneuvoa, ei ole mitään erioikeutta toisten suhteen. Ei vaikka olisi kyseessä suurikin epäsuhta koossa, tehossa, painossa ja hinnassa. Tämä pitäisi sisäistää.

Tyyli on liikenteessä monasti kuin humalaisilla nakkiputkan jonossa.
ylioyja
Viestit: 7660
Liittynyt: La Joulu 17, 2005 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkkala
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja ylioyja »

SepeSusi kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 12:39 pm Mustaa vanaa on kohta taas enemmän kuin patinoitunutta asfalttia. Kesä on tullut ja uusilla isänmaan toivoilla on kulkupelit. Kotikylälle vuokrattiin kevättalvella vartin välein paikat kiertävä vartioliikkeen partio. Se lopetti kylällä riehumisen. Tekee sen minkä poliisit ennen. Nyt voi nukkuakin ikkuna auki ensi kertaa yli 10v. Ennen piti olla kakofonian vuoksi klasit kiinni ja soitin päällä. Tähän voisi tottua. Koko ajan pelkää, että se alkaa taas. Kunta maksaa vartioinnin.
Missä tämmöistä on?
PuuhaPate
Viestit: 10657
Liittynyt: To Syys 04, 2014 6:34 pm

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja PuuhaPate »

korsteeni kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 10:40 am Niin minä en vain vieläkään, puolusteluista huolimatta älyä miksi joku ajokuntoinen ajaa täydellisessä kesäpäivässä, uudenkarhealla autolla täällä pohojammaan aukeilla lakeuksilla kymmenien kilometrien näkyvyydellä 100km/h alueella 70km/h useita kymmeniä kilometrejä takanaan 30 auton jonot (kun hänen takana täysperä joka ei todellakaan pääse kuormapäällä tuollaisen auton ohi) muuta kuin vittuilumielessä, tai sitten hänellä on kuitenkin joku ongelma eikä osaa ajatella kuin itsensä ja oman tekemisensä tälle maapallolle :evil: Tällaisen vetämässä jonossa ajoin eilen 40km matkan ja loppupäässä kaupunkiin saavuttaessa ja jonon hajautuessa tosiaan pääsin näkemään tämän "vetomiehen" ja ihan uusi auto ja ah, niin seesteinen ilme kasvoillaan ajoi auringon laskuun....tuskin edes näki yhdestäkään peilistä taakseen.

Sehän on siis täydellistä piittaamattomuutta muita tienkäyttäjiä kohtaan ja eikös se ole rangaistavaa?


Kaikki muut erityistilanteet, ajoneuvot, olosuhteet on asia erikseen, ja kyllä jopa minäkin sen tajuan ettei niissä tilanteissa pysty....mutta tuo yllä kuvaamani tilanne saa :evil:

Kyllä on taas mieltä pahoitettu oikein urakalla. Ja aika pienestä. Kaikenlaista stä.
Paljonko olisit voittanut aikaa ilman sitä 70:n köröttelijää?
40km matka 70 vs. 80 km/t?
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

PuuhaPate kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 3:25 pm
korsteeni kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 10:40 am Niin minä en vain vieläkään, puolusteluista huolimatta älyä miksi joku ajokuntoinen ajaa täydellisessä kesäpäivässä, uudenkarhealla autolla täällä pohojammaan aukeilla lakeuksilla kymmenien kilometrien näkyvyydellä 100km/h alueella 70km/h useita kymmeniä kilometrejä takanaan 30 auton jonot (kun hänen takana täysperä joka ei todellakaan pääse kuormapäällä tuollaisen auton ohi) muuta kuin vittuilumielessä, tai sitten hänellä on kuitenkin joku ongelma eikä osaa ajatella kuin itsensä ja oman tekemisensä tälle maapallolle :evil: Tällaisen vetämässä jonossa ajoin eilen 40km matkan ja loppupäässä kaupunkiin saavuttaessa ja jonon hajautuessa tosiaan pääsin näkemään tämän "vetomiehen" ja ihan uusi auto ja ah, niin seesteinen ilme kasvoillaan ajoi auringon laskuun....tuskin edes näki yhdestäkään peilistä taakseen.

Sehän on siis täydellistä piittaamattomuutta muita tienkäyttäjiä kohtaan ja eikös se ole rangaistavaa?


Kaikki muut erityistilanteet, ajoneuvot, olosuhteet on asia erikseen, ja kyllä jopa minäkin sen tajuan ettei niissä tilanteissa pysty....mutta tuo yllä kuvaamani tilanne saa :evil:

Kyllä on taas mieltä pahoitettu oikein urakalla. Ja aika pienestä. Kaikenlaista stä.
Paljonko olisit voittanut aikaa ilman sitä 70:n köröttelijää?
40km matka 70 vs. 80 km/t?
:) No enpä ole kyllä mieltäni pahoittanut...hämmästellyt vain, kuten voi suoraan tekstistä lukea (rivien väliin ei ole piilotettu mitään!). Ja jospa tähän kätkeytyy myös pieni (ja ilmeisen huono) provo, jossa huomaa miten muutkin masinistit kiihtyy kun omia oikeuksia loukataan, ihan kuten tapahtuu liikenteessäkin, että se näennäisesti lauhkea lammaskin voi hiiltyä :wink:


Relax vaan jokainen ja odotetaan mukavaa juhannusta :idea:
PuuhaPate
Viestit: 10657
Liittynyt: To Syys 04, 2014 6:34 pm

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja PuuhaPate »

Minä en ole liikenteessä se lauhkea lammas! Turha tollalailla nimitellä!!
Lantikalla jyrätään ja pusketaan hidastelijat, sekä tulpataan hurjastelijoiden
ajolinjat. :twisted:
R6:lla keskiviivaa pitkin kaikkien jonojen ohi!
Haasteeseen vastataan aina. Paitsi vaimon ollessa kyydissä. :oops
Tyttären ystävätär sanoi aikoinaan osuvasti:
"Kaikki muut liikenteessä ovat vihollisia!!!"
Erittäin hyvin sanottu.
Ajomies
Viestit: 28155
Liittynyt: Ti Joulu 20, 2005 9:40 pm
Paikkakunta: Äänekoski
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja Ajomies »

Onhan niitä terrorisoijia ja "kiusanhenkiäkin" liikenteessä joilla ei muuta tekemistä ole kuin saada toiset ärsyyntymään ja sitten esitetään lauhkeaa lammasta jos näköyhteyteen sattuu pääsemään. Mutta muuten uskon siihen että niillä "köröttelijöillä" on siihen vauhtiinsa jokin syy joko ajokissa tai itsessään. Itse kun ajan noilla hitaammilla ajoneuvoilla, pyrin antamaan tietä, usein vilkulla merkkiä antaen, mutta ellei kolmaskaan vilkuttelu tuota tulosta, jätän sen sitten sen kummempia miettimättä pois mielestä. Sitten on taas sellaisia kiirehtijöitä jotka poukkoilevat siellä kokoajan oli sitten sulkuviivoja, risteyksiä tai vastaantulijoita, niin jätän nämäkin omaan arvoonsa. Sivistyneesti ja sovulla ne kulkemiset hoituvat, ja se ajaminenkin olisi rennompaa kun ei ihan koko aikaa olisi se kiire, ei mihinkään! Jos matka on vaikka 50 km niin ihan turhaa siellä on poukkoilla ja höntyillä sen muutaman minuutin takia jota ennen mahdollisesti olisi perillä. Ammattikuljettajia kyllä pyrin ottamaan huomioon ja osaan jopa joustaa "oikeuksista" mutta senkin pyrin tekemään niin ettei se haittaisi muiden kulkemista. Pysäkillä oleva linja-auto on sellainen jonka huomioin ja valmistaudun antamaan tilaa liikenteeseen pääsemiseksi samoin vasemmalle kääntymässä olevat osaan laskea menemään "nenän edestä" , toki muitakin koitan vastaavasti päästää, mutta kun siellä ei "lamppu" syty kun merkkiä näyttää, ja joutuu pysähtymään tämän takia niin ei kovin usein tule näiden kohdalla toimittua. Hyvää ja rauhallista juhannusta kuitenkin niin teille, vesille kuin muuallekin missä sitä vietätte. Yritetään sopia sillä menemään :)
Kaikki on turhaa jopa turha tietokin.
Konekansa.fi
361
Viestit: 5667
Liittynyt: Su Marras 12, 2006 11:24 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja 361 »

Pysyykös korsteenilla turvaväli jos eteen ilmestyy tällainen alinopeutta ajava pitkän matkan letkanvetäjä?
korsteeni
Viestit: 3591
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2017 2:09 am
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korsteeni »

361 kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 4:28 pm Pysyykös korsteenilla turvaväli jos eteen ilmestyy tällainen alinopeutta ajava pitkän matkan letkanvetäjä?
Kyllä! En pidä perseessäroikkujista itselkään joten vältän tekemästä sitä itse ja vinkkaan kyllä vilkulla oikealle jos tällainen alkaa siellä kilometrikaupalla roikkumaan vaikkei vastaan tule ketään...ja autossani on mukautuva vak.nop.säädin joka on aina maksimietäisyydellä. Harmittaa vain kun se maksimietäisyys muuttuu myös ajonopeuden mukaan ja jos mennään alle 80km/h niin etäisyys jää alle 50m, joka taas on minusta aivan liian vähän varsinkin talvella.

Toki siinä on se ristinsä, että aika usein siihen väliin sitten suhahtaa joku kierämpihermoinen, mutta omani säätää taas etäisyyden asetetuksi (nämä puskuria hipovat ohittelijat saa kyllä välillä auton summerit huutamaan ja jarruttamaan voimakkasti, joten peilejä täytyy seurata, kuten muutenkin, jatkuvasti että pystyy näpätä systeemin pois päältä)
korjailija
Viestit: 5526
Liittynyt: Ke Syys 21, 2016 9:11 pm
Paikkakunta: Länsi-Suomi
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja korjailija »

Nämä omaa vauhtiaan köröttelijät kun osaisivat ottaa huomioon sellaisen että siellä tiellä liikkuu paljon niitäkin ihmisiä jotka saa siitä ajamisesta leipänsä. Monella on noudatettavana joku aikataulu josta ei pahemmin voi joustaa, jos pitää olla vaikka paikassa A tasan klo 10 ja paikassa B klo 11 niin ei siinä silloin oikein auta että ajellaan kiltisti kymmenien autojen letkassa, kun tuollaisella touhulla voi siitä päivän viimeisestä paikasta myöhästyä niin ettei sinne ole enää mitään asiaa. Ja tuollaisessa ei varsinkaan auta se näiden köröttelijöiden vakiolause että miksi ette lähde aikaisemmin liikkeelle.
Tuskinpa vaikka joku suunnittelijakaan kauheasti pitäisi siitä jos joku ulkopuolinen tulisi aina välillä ja katkaisisi tietokoneesta virrat ja saisi aloittaa homman jostain puolivaiheilta tms.
Itse en onnekseni aja ammatikseni, mutta moni muu niin tekee.
"Harrastelijan vika: halu oikopäätä yhdistää toisiinsa mielikuvitus ja tekniikka."
Johann Wolfgang von Goethe

Etiam si omnes, ego non
Eepee
Viestit: 6382
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2005 10:13 am
Paikkakunta: Keski-Suomi
Viesti:

Re: Havaintoja nyky liikenteestä

Viesti Kirjoittaja Eepee »

mattiolavi kirjoitti: Ke Kesä 19, 2019 12:33 pm Tuotiin Kalkusta uralia jkl,ään olikohan 2001 kaveri R.H. ajeli edellä sillä noin 60-75kmh ja pysäkeillä päästi jonot ohitte.Jämsän jälkeen pyyhkäs mp poliisi ohi ja pysäytti meidät keskelle tietä,alko raivoon et kortti helvettiin kun tollasella ajetaan ja vedetään jonoa,meinas lyödä taskulampulla ja heitti kypäräsänkin asfalttiin oli paha paikka mutta sit tuli 2-poliisia mondeolla ja rauhotti tilanteen ja päästiin jatkaan,mutta se pyörä tyyppi kyttäili muurameen asti ennen ku häipy.
Tätä ei ihan taho uskoa. Aikalailla ammattiukkoja nuo mp-pollarit. Vaikea uskoa että pilaisivat kypäränsä maahan paiskomalla yms. Uralin matkavauhdin kyllä uskon :wink: .
The idea is to die young as late as possible
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 2xford4000 ja 41 vierailijaa